İnattv açılmıyor problem mi var?

aeronics

Üye
Konular
1
Herkese selam,
İnattv'de dünden beri bir problem mi var? Hiçbir yayını açılmıyor.

İlginç bir şekilde İnat Box neye tıklarsam tıklayayım "Receiving Data. Please wait" deyip dururken, İnat TV Pro düzgün çalışıyor.

İnatta sorun varsa forumdaki iptv uygulamasını indirip paylaştığım m3u yu ekleyin. İnattan daha iyi. Kesintisiz sorunsuz.

bende de çalışmıyor sizdeki hangi versiyon ya da box mu hangisi acaba

Ekli dosyalar

• Vavoo.to.zip
    21.3 KB · Görüntüleme: 84
İnatta sorun varsa forumdaki iptv uygulamasını indirip paylaştığım m3u yu ekleyin. İnattan daha iyi. Kesintisiz sorunsuz.
paylaştığınız programın direk pcden m3u ekleme linki var mıdır? yoksa flaşla mı alıp mi box a eklemem lazım

Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama benim forumda paylaştığım iptv pro apksini buradan direkt indirip verdiğim zip dosyasını dışarı çıkarıp uygulamaya ekleyebilirsiniz. M3U linki maalesef yok. Mi box için flashta kullanabilir browser üzerinden de indireblirsiniz. İçerisinde yok yok öyle diyebilirim 🙂

paylaştığınız programın direk pcden m3u ekleme linki var mıdır? yoksa flaşla mı alıp mi box a eklemem lazım

dün ben Televizo nun Pro versiyon unu aldım kullanıyorum beş cihaz ekleme hakkım var tmm yıllık 200 verdim pahalı gelebilir ama bence değiyor sorunsuz çalıştı telefon da iki ayrı box cihazda tavsiye ederim seçenekleri çok kanal yeri değişme istemediğim kanalı silme özelliği var...

Şu an denedim çalışıyor.
Sanırım süperonline bir çok APK da sorun yaratıyor.
İkisi de son sürüm bende. İnat TV'nin V13-RC2 sürümü yüklü, İnat TV Pro'nunda V20 sürümü yüklü. İnat TV çalışmıyor, İnat TV Pro çalışıyor.
Doğrudur üstat ama benim evde Superonline var ve çalışmıyor, işyerin de ise Türk Telekom var burada sorunsuz çalışıyor denedim ,yani internet sağlayıcısıyla ilgili, hayırlı günler.

Ekli dosyalar

• IMG_20241006_215408.jpg
    IMG_20241006_215408.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 19
dün ben Televizo nun Pro versiyon unu aldım kullanıyorum beş cihaz ekleme hakkım var tmm yıllık 200 verdim pahalı gelebilir ama bence değiyor sorunsuz çalıştı telefon da iki ayrı box cihazda tavsiye ederim seçenekleri çok kanal yeri değişme istemediğim kanalı silme özelliği var...
Ne aldın acaba yazarmısınız

1000032694
10000326961000032697

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-07-21-50-33-016_com.ottplay.ottplay.jpg
    Screenshot_2024-10-07-21-50-33-016_com.ottplay.ottplay.jpg
    115.1 KB · Görüntüleme: 13
görünüm söyle ben kullandım beğendim ücretli versiyon kullanmak isteyenler e tavsiye ederim Tam kumanda uyumlu

Herkese selam,
İnattv'de dünden beri bir problem mi var? Hiçbir yayını açılmıyor.
inat eski performansında değil bir süredir sorunlar var belkide çok yayıldı , kaldırmıyordur server ?

Ben yurtdışında yaşıyorum ve doğruyu söylemek gerekirse normalde sadece ulusal yayınları izlemek için kullanıyorum. Sanırım server bazlı bir durumdu çünkü dün kendiliğinden düzeldi.

Bende de içeriklerin %80'i açılmıyor.silip sıfırdan kurdum yine yok. Alternatif olarak hangi programları önerirsiniz?maçlar önemsiz. Netflix, disney+, amazon prime vs. gibi platformlar lazım. Rec tv, cloudstream,jesus vs. Kullanıyorum ama hiçbirinde bu platformlar yok.ıptv kullanmayı bilmiyorum.

Geri