Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şu an denedim çalışıyor.Herkese selam,
İnattv'de dünden beri bir problem mi var? Hiçbir yayını açılmıyor.
bende de çalışmıyor sizdeki hangi versiyon ya da box mu hangisi acabaŞu an denedim çalışıyor.
bende de çalışmıyor sizdeki hangi versiyon ya da box mu hangisi acaba
paylaştığınız programın direk pcden m3u ekleme linki var mıdır? yoksa flaşla mı alıp mi box a eklemem lazımİnatta sorun varsa forumdaki iptv uygulamasını indirip paylaştığım m3u yu ekleyin. İnattan daha iyi. Kesintisiz sorunsuz.
paylaştığınız programın direk pcden m3u ekleme linki var mıdır? yoksa flaşla mı alıp mi box a eklemem lazım
Patlayana kadar mi kullanılıyor bu listeler , tahmini ne kadar gider sorunsuzİnatta sorun varsa forumdaki iptv uygulamasını indirip paylaştığım m3u yu ekleyin. İnattan daha iyi. Kesintisiz sorunsuz.
Vavoo patlamadığı sürece bu da patlamazPatlayana kadar mi kullanılıyor bu listeler , tahmini ne kadar gider sorunsuz
İkisi de son sürüm bende. İnat TV'nin V13-RC2 sürümü yüklü, İnat TV Pro'nunda V20 sürümü yüklü. İnat TV çalışmıyor, İnat TV Pro çalışıyor.bende de çalışmıyor sizdeki hangi versiyon ya da box mu hangisi acaba
Çok sağolasın. Yedekte bu da dursun ama aradığım kanalların bir kısmı bu listede ne yazık ki yokVavoo patlamadığı süre bu da patlamaz![]()
Sanırım süperonline bir çok APK da sorun yaratıyor.Şu an denedim çalışıyor.
Doğrudur üstat ama benim evde Superonline var ve çalışmıyor, işyerin de ise Türk Telekom var burada sorunsuz çalışıyor denedim ,yani internet sağlayıcısıyla ilgili, hayırlı günler.İkisi de son sürüm bende. İnat TV'nin V13-RC2 sürümü yüklü, İnat TV Pro'nunda V20 sürümü yüklü. İnat TV çalışmıyor, İnat TV Pro çalışıyor.
Ne aldın acaba yazarmısınızdün ben Televizo nun Pro versiyon unu aldım kullanıyorum beş cihaz ekleme hakkım var tmm yıllık 200 verdim pahalı gelebilir ama bence değiyor sorunsuz çalıştı telefon da iki ayrı box cihazda tavsiye ederim seçenekleri çok kanal yeri değişme istemediğim kanalı silme özelliği var...
iptv oynatıci televizo programı ni dedimNe aldın acaba yazarmısınız
inat eski performansında değil bir süredir sorunlar var belkide çok yayıldı , kaldırmıyordur server ?Herkese selam,
İnattv'de dünden beri bir problem mi var? Hiçbir yayını açılmıyor.