İnat Tv ye Bu Akşam Birşeyler oldu!

cratos09

Üye
Konular
4
Slm Arkadaşlar Maçtan Önce Herzamanki gibi Tek Reklam girdi Devamında Biirdaha Gitmedi Ne geri tuşu çalışıyor ne OK tuşu sadece ana sayfa tuşu çalışıyor İnat Tv den çıkıyorum Tekrar giriyorum Müzikli siyah sayfa devam ediyor Sizde aynı sorunla Karşılaştınızmı? Çözümü Bilen varsa Lütfen yazsın Teşekkürler.

Slm Arkadaşlar Maçtan Önce Herzamanki gibi Tek Reklam girdi Devamında Biirdaha Gitmedi Ne geri tuşu çalışıyor ne OK tuşu sadece ana sayfa tuşu çalışıyor İnat Tv den çıkıyorum Tekrar giriyorum Müzikli siyah sayfa devam ediyor Sizde aynı sorunla Karşılaştınızmı? Çözümü Bilen varsa Lütfen yazsın Teşekkürler.
Hayır sorun yasamıyorum cloudstream i yükle sorunsuz izlersiniz ayrıca rec tv de mevcut.iyi eglenceler

sizi bilmiyorum ama ben telefon da hala modlu sürüm kullanıyorum hiç sorun çıkmıyor bende 🤔

Linke tıklıyorum sayfaya ulaşılamıyor
doğrudur o link kapanmış olmalı bende güncelleme almadım yapmadım ilk mod lu olduğu da indirdim öyle de kaldı hala da dokunmadım önceki iki bölüm de ümit tv mod lu uygulama yi indir yada cine10 uygulama si ni indir inat a alternatif stabil ve güzel çalışıyor ..o uygulamaları da tavsiye ederim.. bi uygulama ya mecbur kalmayın forum içerikleri de bazen arkadaşlar uygulama tavsiyeleri olduğu zaman indirip deneyin kalsın kenarda biri arıza verdiği zaman öbürünü kullanın mağdur olmaz sin iz..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250223_120801.jpg
    Screenshot_20250223_120801.jpg
    477.1 KB · Görüntüleme: 14

Geri