ersin28bursa
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Aynn oye isi bitmis
)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Telegramdaki inat orijinal olan değil diye biliyorum ondandır büyük ihtimalBirde bisey sormak istiyorum telegram kanali olarak gpik golge nettv gold vsvs hic birinin kanali telif diye kapanmiyor iken neden inat 3,4 gunde bir kapaniyor ?
Benimde aynı şekil en son aylar önce kullandım ama güncellemelerini kaçırmam aslaİnat benim TV de her zaman var. Kullandığım yok duruyor öyle. Güncelleme gelince güncelliyorum bırakıyorum. Öyle güven vermiş ki kullanmasam da cihazın müdavimi![]()
orjinal twitter dan kendi sayfasinda paslastigi kanalTelegramdaki inat orijinal olan değil diye biliyorum ondandır büyük ihtimal
Kesinlikle cihazınızda, ayarlarınızda veya nette bir problem varmodlu, orjinal hepsini denedim mor kanallar açılmıyor dünden beri.
Dİğer spor kanalları sağlam .
Çözemedim
2 android tv , 2 linux üzeri Waydroid ile denedim. Mor kanallar açılmıyordu.Kesinlikle cihazınızda, ayarlarınızda veya nette bir problem var
Programın size garezi var o zaman, başka çıkarım bulunamadı.2 android tv , 2 linux üzeri Waydroid ile denedim. Mor kanallar açılmıyordu.
İki farklı loaksyon vdsl internet .Birisi 50 mbit diğeri 90 mbit
Şimdi denedim evet garezi bitmiş bana karşı. Waydroid üzerindeki sorunsuz açıldı. tv'deki de açılacaktır muhtemelenProgramın size garezi var o zaman, başka çıkarım bulunamadı.
Evet bende de çalışıyorŞ
Şu an başka ülkede maç izliyorum, gayet güzel çalışıyor.