Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yanlış bilgi veriyorsun, sorunsuz ve sıkıntısız açılıyor uygulamaİnat tv kapanmis sanırım telegram sayfalarının hepsi telif yemiş uzun zamandır uygulamaya ulaşılamıyor bilginiz olsun canlar
Şu an başka ülkede maç izliyorum, gayet güzel çalışıyor.İnat tv kapanmis sanırım telegram sayfalarının hepsi telif yemiş uzun zamandır uygulamaya ulaşılamıyor bilginiz olsun canlar
20 oldu bile.inattv18.rest ti dün bugün patlarsa 19 olur
Ekli dosyayı görüntüle 3216
Korsan olabiliriz ama taklitlerimizden sakının diyorlar. Bence dikkate almak lazım.
Korsanın korsanının korsanına kadar bulup nasıl kullanıyorsunuz gerçekten şaşırtıcı)
Bende de açılmama gibi bir sorun yok.
Ne yazmam gerektigini bilemedim onu yazdım kusuruma bakmayın sayın yöneticimÖNERİ ekini neden kullandınız? Gereksiz önek kullanmayalım lütfen. Ve başlığı da her zaman açıklayıcı yazmaya özen gösterelim.
Hep X üzerindeydiler.Yıllardır kullandığım uygulama hocam hep telegram dan gucelleniyordu demekki x platformuna geçmişler korsan falan değil
Eyvallah hocam sıkıntı yok zaten her şekilde izleniyor olsa da olur olmasa daHep X üzerindeydiler.
Forumdan öğrendiğim kadarıyla telegramda olan farklı kişiler. Yine de emin değilim ama korsan kelimesi zaten yapılan şey içindi size özel değil yanlış anlamayın lütfen![]()
Bende ki güncel versoyunu değil sanırım hocam ben herzaman telegramdan gucelliyordum telegram da telif yemiş sanırım x kullanmıyorumYanlış bilgi veriyorsun, sorunsuz ve sıkıntısız açılıyor uygulama
ÖNERİ ekini neden kullandınız? Gereksiz önek kullanmayalım lütfen. Ve başlığı da her zaman açıklayıcı yazmaya özen gösterelim.