dadayli
Üye
Arkadaslar bu adamlar reklamdan para kazaniyor bedava seyrediyorsunuz reklam rahatsiz ediyorİnat TV de reklam nasıl engelliyebilirim ya da reklamsız uygulama varsa link paylaşır mısınız
Arkadaslar bu adamlar reklamdan para kazaniyor bedava seyrediyorsunuz reklam rahatsiz ediyorİnat TV de reklam nasıl engelliyebilirim ya da reklamsız uygulama varsa link paylaşır mısınız
Rica ederim, güle güle kullanınTeşekkürler sizin modlu uygulamanızı mibox4'e kurdum gayet iyi çalışıyor. Herhangi bir reklam çıkmadı.
Programı güncellediklerimdede bu şekilde reklamsız kullanmaya devam edecekmiyiz.merakımdan soruyorumRica ederim, güle güle kullanın![]()
Maalesef kaynak kodlar değiştiği için tekrar kaldırıp atacağımız yeni uygulamayı kurmanız lazım. Haklısınız sürekli bununla mı uğraşacağız diyorsunuz fakat maalesef elimizden gelen bu uygulama bize ait olmadığı için, fakat forumda bir arkadaşımız bu sorunu çözmek için bir uygulama geliştirmişti, o uygulamayı kullanarak eğer içerisinde bu uygulamada varda rahatlıkla güncelleyebilirsinizProgramı güncellediklerimdede bu şekilde reklamsız kullanmaya devam edecekmiyiz.merakımdan soruyorum
teşekkürler emeğinize sağlıkBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
hocam programda sıkıntı olabilirmi su an sunucuya ulasılamıyor diye hata veriyorRica ederim, güle güle kullanın![]()
teşekkürler. mesele reklam izlemek değil. o kadar kullanışsız ki reklamları geçene kadar insan çıldırıyorBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Sıkıntı gözükmüyor gibi hocam, o içerik özelinde olabilir durum o da sağlayıcı yani i nat geliştiricileri ile alakalı bir durum olabilirhocam programda sıkıntı olabilirmi su an sunucuya ulasılamıyor diye hata veriyor
ilgi ve alakanıza tşk ederimSıkıntı gözükmüyor gibi hocam, o içerik özelinde olabilir durum o da sağlayıcı yani i nat geliştiricileri ile alakalı bir durum olabilir
Estağfurullah, rica ederimilgi ve alakanıza tşk ederim
Az önce bunu da indirip denedim. Direkt benim ip engelli, kablonette de maalesef sabit ip var her bağlandığında ya da kapatıp açtığımda degismiyor. Yine de teşekkürler.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.