İnat Tv PRO Mod mu?

Uygulama tvboxta israrla vpn’in kapatilmasini istiyor ve calismiyor.
Neden acaba

Neden acaba
VPN açıkken çalışmıyor ama reklamlar içinse olay Adguard DNS adresleri yeterli engellemek için.

94.140.14.14 ve 94.140.15.15

Neden acaba
SSL capture gibi programlar İnattv gibi apkların içine ulaşıp linkleri görebiliyorlar, bu programlar VPN tarzı tuneller kullanıyor; bunları durdurmak için böyle bir güvenlik önlemi aldıklarını düşünüyorum.

VPN açıkken çalışmıyor ama reklamlar içinse olay Adguard DNS adresleri yeterli engellemek için.

94.140.14.14 ve 94.140.15.15
Yok üstad, vpn aktifken uygulama, vpn baglantısı algılandı, kapatıp tekrar deneyin diyor. Thanos üstadın dediği doğru olabilir, ama kullanıcıya güvenmeyene, kullanici niye güvensin ki :)) illa routerdan vpn yap diyor yani :)

Apk Linki alayım
selamün aleyküm kral modlamayı hangi uygulamadan yapabilirm lucky patcherdan mı yapıyorsun acaba reklam kaldırabilsem yeter veya senin önerebilceğin bir uygulama program vs. varmı acaba

Yok üstad, vpn aktifken uygulama, vpn baglantısı algılandı, kapatıp tekrar deneyin diyor. Thanos üstadın dediği doğru olabilir, ama kullanıcıya güvenmeyene, kullanici niye güvensin ki :)) illa routerdan vpn yap diyor yani :)
Güvenmemek değil olay.
Bakın forumdaki @Xbyte da aynı şeyden muzdarip durumda. Yani direkt olarak video akış adreslerini verdiği için çok fazla kullanan oluyor ve bu da sunucuların aylık trafik bloğunu doldurduğu için sürekli kullanım sağlamak için ekstra sunucu masrafı çıkartıyor.

Eğer VPN kullanmama zorunluluk nedeni buysa ve uygulama içerisindeki bağlantıların alınmasını engellemek ise adamlar haklı. Farklı nedenle VPN engeli varsa da bilemem.

Ben sadece VPN olmadan açılan uygulamada VPN ile açmaya çalışmanın nedeni eğer reklamları ise ona yönelik DNS önermiştim.

Kolay gelsin.

uygulamanın (Turkiye ipsi dahil) vpn üzerinden calismak istememesi,linkleri korumaktan ziyade, bu tarz icerik tüketenlerin gercek iplerini loglamak amacli olabilir....tabii olmaya da bilir...netekim kendisi bilir :p

İnatın prosu pek kullanışlı değil.21 de sizi aldatmasın..Halihazır modlu v14 ü var.Kelime oyunu bunlar,pro gereksiz..

zevk meselesi, Pro ilk çıkan inat tı, kumanda desteği olmadığı zamandı o zamanlar, Box sürümü çıktı... sonrasında Pro sürümünede kumanda desteği geldi, bildiğim kadarıyla içerikleri aynı, ben pro sürümünü daha çok seviyorum 🤟

Ilk yorumdaki inat tv pro versionunu indirmeyin arkadaşlar, sorunlu ve riskli uygulama.
Ilk resimdeki virustotal ile taradığım modlu version, üçüncü resimdeki orijinal apk, virustotal taraması temiz. ikinci resimde apk boyutu da yüzde yüzden daha fazla olduğunu görebilirsiniz. Bu Inat tv PRO özellikle cep telefonlar için tasarlandığı için muhtemelen banka bilgilerini çalma üzerine yüklenmiş olabilir. Dikkat etmekte fayda var.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-21-22-18-20-706_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    Screenshot_2025-01-21-22-18-20-706_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    732.3 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2025-01-21-22-21-17-717_com.alphainventor.filemanager-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-21-22-21-17-717_com.alphainventor.filemanager-edit.jpg
    59.9 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2025-01-21-22-22-37-832_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    Screenshot_2025-01-21-22-22-37-832_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    703.1 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Ben modladım fakat piyasaya sürmeyeceğim inatla gönül bağım var 10 saniyede bekleyi verin bi zahmet inat demir başı bu piyasanın küstürmeyelim.Modlu olanların hepsine baktım sonuç görseldeki. Bence o riske girmeyin. Yine siz bilirsiniz

Ekli dosyalar

• VideoCapture_20250121-133939.jpg
    VideoCapture_20250121-133939.jpg
    319.7 KB · Görüntüleme: 27
Ben modladım fakat piyasaya sürmeyeceğim inatla gönül bağım var 10 saniyede bekleyi verin bi zahmet inat demir başı bu piyasanın küstürmeyelim.Modlu olanların hepsine baktım sonuç görseldeki. Bence o riske girmeyin. Yine siz bilirsiniz
Nasıl modladın ? , modlayabilirsem bende paylaşmayacağım.

Son düzenleme:

Geri