Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Televizyon üzerinden DNS girme şansınız varsa birincil ve ikincil DNS olarakMerhaba,
Inattv reklamlari sony braviada geçemiyorum.
Alternatif ne onerirsiniz?
Mac yayin blutv vs
İp adresinden bir tanesini yazsanız yeterli olur özel dns ise zaten 1 adet var onu yazacaksınızTesekkurler. Iki adresten birinimi yazacagim yoksa beraber mi?
@patr0n 'un dediği gibi.Tesekkurler. Iki adresten birinimi yazacagim yoksa beraber mi?
Merhaba,
Mac yayin blutv vs
Modeminizin arayüzüne girmeyi biliyorsanız..DHCP sunucusu kısmına reklam engelleyici dns..94.140.14.14 ve 94.140.15.15 i girerseniz hiçbir cihazda reklam görmezsiniz.Merhaba,
Mac yayin blutv vs
Ben bunu yaptığımda internet yok diyor onun çözümü var mı acabaModeminizin arayüzüne girmeyi biliyorsanız..DHCP sunucusu kısmına reklam engelleyici dns..94.140.14.14 ve 94.140.15.15 i girerseniz hiçbir cihazda reklam görmezsiniz.
Modeme girince mi yoksa cihaza DNS tanımlayınca mı?Ben bunu yaptığımda internet yok diyor onun çözümü var mı acaba
Ben forma girerken sorun yaşamadım ama uygulamada sorun olunca hemen etkileniyorum (mobil veriyle rahat girdiğim uygulamaya ev internetiyle giremiyorum) cihazdan DNS değiştirince internete girmiyorModeme girince mi yoksa cihaza DNS tanımlayınca mı?
Siz IPv6 sorunu yaşıyordunuz foruma girmek için değil mi? O halde Adguard'ın IPv6 DNS adreslerini girmeyi deneyebilirsiniz.
2a10:50c0::ad1:ff ve 2a10:50c0::ad2:ff
olarak.
Türkiye'de misiniz ve mobi hattınız Vodafone mu bilmiyorum eğer öyleyse bu normal bir durum olmaya başladı. Fakat sabit internet de Vodafone ise sanırım onda DNS girme de sorunlar var. Bu konularda da bilgi verirseniz daha anlaşılır olabilir.Ben forma girerken sorun yaşamadım ama uygulamada sorun olunca hemen etkileniyorum (mobil veriyle rahat girdiğim uygulamaya ev internetiyle giremiyorum) cihazdan DNS değiştirince internete girmiyor
cozumu var usta golge tv ye pes pese 2/3 tik yap apk aciliyodns yi girince gölgeye girmiyor ona çözüm var mı
olmadı bendecozumu var usta golge tv ye pes pese 2/3 tik yap apk aciliyo
Reklam süresi bitince geri tuşuna basın çıkıyorMerhaba,
Mac yayin blutv vs
Çözüm aramanıza gerekte yok.Gölge reklam izlemeden açamazsın diyor.İnat vpn ile gelme bana yemişim reklamını diyor.O yüzden her zaman inatdns yi girince gölgeye girmiyor ona çözüm var mı