inat box

emrah55

Üye
Konular
1
arkadaslar malesef 01.05.2025 inat box uygulamazi kapaniyor sevebide
cok telif haklari yüzünden ceza almis inat box kurucusu bu haberi kendi
telegram sayfasinda paylasmisdir inat box kurucusu bizlerle uygulamazini
yillardir sorunsuz paylasmisdir ve inat box gibi uygulama hic bir zaman
bir daha gelmez billiyorsunuz diger uygulamalar ya her 2-3 günde bir
güncelleme yapar bizler de defalarca uygulamalari sil tekrar yükle onlardan
biriside gölge tv kimbillir kac kisilerin andoroid aletlerini bozmuslardir sil yükle
inat box sadece senede bir ve ya 2 kere güncel yapiyordu inat bos kurucusu
telegram sayfasinda simdilik kiza ara vermemiz gerekiyor illerde yeni uygulamayla
karsimizda olacaklarimis tahminim inat box gibi olmaz oda her 2-3 günde bir
güncelleme ister bu da tabi normaldir emek masraflar yüzünden

arkadaslar malesef 01.05.2025 inat box uygulamazi kapaniyor sevebide
cok telif haklari yüzünden ceza almis inat box kurucusu bu haberi kendi
telegram sayfasinda paylasmisdir inat box kurucusu bizlerle uygulamazini
yillardir sorunsuz paylasmisdir ve inat box gibi uygulama hic bir zaman
bir daha gelmez billiyorsunuz diger uygulamalar ya her 2-3 günde bir
güncelleme yapar bizler de defalarca uygulamalari sil tekrar yükle onlardan
biriside gölge tv kimbillir kac kisilerin andoroid aletlerini bozmuslardir sil yükle
inat box sadece senede bir ve ya 2 kere güncel yapiyordu inat bos kurucusu
telegram sayfasinda simdilik kiza ara vermemiz gerekiyor illerde yeni uygulamayla
karsimizda olacaklarimis tahminim inat box gibi olmaz oda her 2-3 günde bir
güncelleme ister bu da tabi normaldir emek masraflar yüzünden
bu adamlar zaten telifi göze alarak yayın yapıyolar eminmisiniz bu telegram resmimi ?

İnat la bu yayını kesermi hiç sanmam yalan haber

bu adamlar zaten telifi göze alarak yayın yapıyolar eminmisiniz bu telegram resmimi ?
evet eminim ustam bende inanmadim ama malesef dogru cünkü kendim inatbox kurucusuyla yazistim
saten bir kac gün sonra diger forumlarda aciklanacakdir dedigin gibi bunlar zamaninda cok telif yemisler ilgilenmemisler en fazla telefi exxen gain netzflix gibi platforumdan yemisler düsünün adamlar 3 senedir
tüm platforumu bizlere sorunsuz sunuyorlar simdiye kadar hangi uygulama buna cezaret etti ama ne yazikki eger giderse inat box cok arayacagiz onun gibi uygulama bir daha gelmez herzaman bizlerin
yaninda oldu ücretsiz

evet eminim ustam bende inanmadim ama malesef dogru cünkü kendim inatbox kurucusuyla yazistim
saten bir kac gün sonra diger forumlarda aciklanacakdir dedigin gibi bunlar zamaninda cok telif yemisler ilgilenmemisler en fazla telefi exxen gain netzflix gibi platforumdan yemisler düsünün adamlar 3 senedir
tüm platforumu bizlere sorunsuz sunuyorlar simdiye kadar hangi uygulama buna cezaret etti ama ne yazikki eger giderse inat box cok arayacagiz onun gibi uygulama bir daha gelmez herzaman bizlerin
yaninda oldu ücretsiz
hocam telif yemek önemli değil bu adamlar zamanında başka uygulama olmadığı için ayıptır söylemesi paranın içinden geçtiler sunucu değiştirip dururlar çok basit bişey bunun yöntemi merak ettim banada telegramı atarmısınız inatboxın

Son düzenleme:
Screenshot 2025 04 24 01 25 22 635 orgtelegrammessenger
Resmi kanal burası öyle bir duyuru yok yalan haber. Yanlış değilsem inat dizibox yapımcılarının uygulaması çünkü aynı domaini kullanıyorlar kapanacak olsa orada kapanır ki senelerdir açık.

Ekli dosyayı görüntüle 7090
Resmi kanal burası öyle bir duyuru yok yalan haber. Yanlış değilsem inat dizibox yapımcılarının uygulaması çünkü aynı domaini kullanıyorlar kapanacak olsa orada kapanır ki senelerdir açık.
evet buymuş resmi telegram kanalı en son cloudstreamda yayınları yayılmıştı önlem aldılarmı buna karşı bilginiz varmı acaba

Arkadaş biraz da konu açmak için konu açmış yalan yanlış milleti yönlendiriyor işte
bu komiğime geldi şey gibi ben a uygulamasının yapımcısıyım b uygulamasından kullanıcı çalma girişimi

messaj söyle olacak
`b uygulaması kapandı çok üzgünüz uzun zamandır severek takip ediyordum ne yapalım artık a uygulaması tek çaremiz` :) xd

Geri