inat box vurgunu vurguncular vurguncular haberlerde

Konunun inat tv ile alakası yok inattv adını kullanarak onlara virüslü dosyayı kurduruyorlar.
Reis bilmeyen kişiler işte inat TV diye indiriyorlar sonra da mağdur oluyorlar yukarıda bahsettiğin gibi inat TV ile alakası yok ülkeyi sahtekarlar almış götürüyor

Reis bilmeyen kişiler işte inat TV diye indiriyorlar sonra da mağdur oluyorlar yukarıda bahsettiğin gibi inat TV ile alakası yok ülkeyi sahtekarlar almış götürüyor
Bir de ne olursa olsun verilerinize yada dosyanıza erişim isteyen uygulamalara izin vermeyin. Genelde kaldığın yerden devam et özelliği olan uygulamalarda ister o isteği. Resmi olmayan her apk risktir. Inattv şimdi yapmıyor diye de ileride yapmayacağı anlamada gelmez. Dikkatli olmak lazım. Önerim asla telefonlarınıza playstore dışı apk kurmamanız olur. Tvbox alıp kurun Gmail de tvboxa özel açın başınız ağırmasın.

İnternetin birinci kuralı: Her gördüğünüze tıklamayın. İkinci kural: Emin olmadığınız şeyleri indirmeyin ve güvenmediğiniz yerlere bir şey yüklemeyin. Bu kurallara uymayanları dolandırıcılardan kimse koruyamaz. Elinize bilgisayar, tablet ya da telefon alıp internete girdiniz diye iş bitmiyor; tam tersine, her şey yeni başlıyor. İnternet, sokaklar kadar, hatta bazen daha fazla tehlikeli olabilir. Bu yüzden bilinçli olmak şart. Bilinçli olamıyorsanız, bilenlere danışın.

bu site de dahil ip tv üzerine kurulan Ve hiçbi çıkar karşılık beklemeden gönüllü olan insanlara a VE uygulama yapımcılar ına karşılık bi dizi operasyon düzenleniyor. geçen forum konusunda da dile getirmiştim astronomik rakamlar donen platform içerisinde varlık savaşı veren bu siteler in para balonları na karşı mücadele savaşı veriliyor bu gibi operasyon lar olacağını söylemiştim... tamam kabul ediyorum iyi niyetli insanlar arasında sahtekar hırsız te namussuz lar da fırsat kolluyor bizlere düşen her indirilen programlar antivirüs programından geçirin şüphe de kaldığınız te tereddüt de kaldığıniz programları indirmeyi olası hatalar da olası zarar lar da bu forum sitesi sorumlu tutulamaz tamamen kişilik inisiyatif le indirip kullanıyoruz.. programlar sizden rehber resimler dosyası izni dosya arama kamera dosyası izni istiyorsa o program dan uzak durun Ve silin..

Bazı IPTV siteleri ve uygulama geliştiricilerine karşı, hiçbir çıkar gözetmeden gönüllü olarak katkıda bulunanlara yönelik operasyonlar düzenleniyor. Forumlarda da bahsettiğimiz gibi, platformlarda astronomik miktarda para dönüyor ve bazı kişiler bu durumdan fayda sağlamaya çalışıyor.

Tamam, iyi niyetli insanlar arasında sahtekar ve fırsatçı kişiler de bulunuyor. Bu nedenle, indirilen her programı mutlaka antivirüs programı ile tarayın. Şüphe duyduğunuz veya güvenmediğiniz uygulamaları indirmeyin ve silin.

Unutmayın, olası hatalar veya zararlar forum sorumluluğu dışındadır; tüm risk kullanıcıya aittir. Uygulama sizden kamera, mikrofon, dosya veya izinler istiyorsa uzak durun.

Asker, polis diye arayıp milleti dolandıranların haberini yaparken de, "asker, polis insanları dolandırdı" diye haber yapmaktan hiç bir farkı olmamış.

Dolandıranlar başkaları, taklit ettikleri insanlara çamur atılıyor. Yıllardır İnat sayesinde film izliyoruz, dizi takip ediyoruz vs. :p

Maalesef ülkemiz insanı da bu konularda gerçekten çok cahil. Sadece tüketiciyiz, gördüğümüz her şeye inanıyoruz, dolandırılmamız çok kolay oluyor.

Hadi İnat konusunu geçtim, bizim yaptığımız yayınlar herkese ulaşamıyor olabilir ama her gün televizyonlarda haber sitelerinde bas bas bağırıyorlar, asker, savcı, polis vs sizi telefonla arayıp para istemez diye, yine de sürekli olarak bu haberler gelmeye devam ediyor.

Gazeteciler o kadar yetersiz ki (zaten gazeteci yok aslında), GTA şifrelerini örgüt şifresi zannedip günlerce haberlerde paylaşan insanlardan bahsediyoruz, medya hiç güvenilir ve yetkin değil.

Biz bu İnat konusunu işlediğimizde daha bu kadar yaygın değildi ama bakıyorsun telefon numarası girerek cep telefonu tarifeleri üzerinden ödeme alınıyor. Bu GSM şirketleri bilmiyor mu bu paraları kim tahsil ediyor? Bu kadar insan dolandırılmış, buna engel olmaz mı? Ama bence onlar da dolaylı da olsa bu işin içindeler, çünkü tahsilatlar üzerinden komisyonlarını alıyorlar, gerisi önemli değil.

Benzer şekilde bankalar, ben başka ülkedeyim, neredeyse her alışveriş yapmaya kalktığımda (başka ülke ip'sinden dolayı) benden tekrar tekrar NFC ile kimlik doğrulama yapmamı istiyor, eşine dostuna para göndermeye çalışıyorsun, rakam biraz yüksekse arayıp teyit alıyorlar ama ne hikmetse, dolandırıcılar telefonlara sızıp yüksek tutarlı krediler çekiyorlar ve başka hesaplara aktarıyorlar ve gecenin bir vakti bu işlemler ne fast limitlerine takılıyor ne de güvenlik doğrulamalarına.

Ülkedeki sosyal medya ortamı da zaten çürümüş -bence- gençlerin takip ettiği tiplere bakıyorsun, 2 taşı üst üste koymadan milyonlarca takipçileri var, hele bir tanesi çok garibime gidiyor, adam sadece, çok tehlikeli ve abartı bir şekilde yemek yiyor, yediği çok sağlıksız ve çok abartılı yemeklerin ve ödediği hesapların videolarını paylaşıyor, böyle -bence- saçma sapan bir içerik on milyonlarca izleniyor. Bir yandan bakıyorsun başka birisi gerçekten insanın ruhuna dokunan bir şarkı yapmış mesela, bu videolar kadar izlenmiyor.

İnsanoğlunun başına büyük bir şey gelmeden de bitecek gibi de görünmüyor.

İnat ekibi 3-5 aylık amatörler değil senelerdir bu uygulamayı sürdüren kişiler ve yapacak olsalar bu kadar uzun süre durmazlardı. Bu dolandırılanlar büyük ihtimal 1-2 reklam seyretmemek için modlanmış uygulamaları sağdan soldan indiren kişilerdir gerçek uygulama sahiplerinin böyle bir yola başvuracaklarını hiç sanmıyorum.

İnat ekibi 3-5 aylık amatörler değil senelerdir bu uygulamayı sürdüren kişiler ve yapacak olsalar bu kadar uzun süre durmazlardı. Bu dolandırılanlar büyük ihtimal 1-2 reklam seyretmemek için modlanmış uygulamaları sağdan soldan indiren kişilerdir gerçek uygulama sahiplerinin böyle bir yola başvuracaklarını hiç sanmıyorum.
Aynı Şeyi Bende Düşünüyorum, Sahtesini İndirmişler. SelçukSports Yapmıştır Kesin Sahtesini

Bizi , yılda bir iki kez ararlar, fonda bol telsiz sesli bir oda. Sen şu musun, babanın adı bu mu, memleket şurası mı diye başlıyor.
Şu bankada şu hesabınız şunun için kullanılmış diyor, banka ve hesap bilgileri doğru.

Altınları nereye getireyim deyince küfrediyor, kapatıyorlar.
Bunları polis biliyor, yakalıyor, adliye salıyor

Banka hesabı boşaltma değil farklı bir inat uygulama indirdigin zaman seni otomatik olarak mobiloyun sitesi üyesi yapıyor oda aylık ücret kesiyor kapatmazsan sürekli yeniliyor

ortada anlasilmayan bir durum mevcut. bakin apk dosyalari virüs taramasinda temiz cikabilir sorunsuz görüne bilir bu ayri bir durum diger durum ise apk gibi buna benzer eklenti dosya uzanti indexlemesini hic kimse anlayamaz bunu antivirüs programlari bile taniyamaz. ben tlf birakin disaridan dosya yüklemeyi marketden bile bilmedigim gereksiz dosya asla yüklemedim marketlerdeki dosyalar bile uzantilidir. özellikle bedava olan uzantilar tümünde reklam baglantilari mevcut size zorunlu reklamlara tiklatiyor bu eklentiler birde arka planda nasil isliyor tlf da ne gibi dosyalariniza ulasiyor kimse bilmiyor. ucuz etin suyu kara olur diye bosuna söylememisler. simdi bu inat box meselesi sadece piayasaya sürenlerle kalmaz tanitimini yapanlari tesvik edenleride sesizce tek tek toplarlar. öylede olucak görün bakin ve artik bu isi yapanlari gizlice takibe almislardir bile.

İnat Box” ile 14 milyonluk vurgun! Bedava dizi için banka hesaplarından oldular... 21 ilde operasyon, 27 tutuklama​

Ücretsiz dizi, film ve spor müsabakaları izletmesiyle popülerleşen “İnat Box” uygulaması, büyük bir dolandırıcılık zincirinin parçası çıktı. Uygulamayı cep telefonuna indiren kullanıcıların internet bankacılığına gizlice erişim sağlayan şüpheliler, özellikle gece saatlerinde 46 vatandaşın hesaplarını boşaltarak 14 milyon 714 bin lirayı kendi hesaplarına aktardı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 21 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 43 şüpheli gözaltına alındı, 27’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.​

Benim şimdi kafama takılan şu televizyonumda YouTube premium'u açmak için mecburen kendi Gmail adresimi kullanmak zorundayım Bu da dolandırılmama sebep olur mu. Bazı durumlarda mecburen televizyonumuzda APK indirdiğimiz televizyonda mecburen kendi Gmail adresimi kullanmak zorunda kalıyoruz

Yine de forumın kurucusuna teşekkür etmek istiyorum çünkü en baştan bizi uyarmıştı uygulamalara güvenmeyin diye. Dediğim gibi televizyona APK indirdiğimizde bazı uygulamalar için mecburen kendi Gmail adresimizi girmek zorunda kalıyoruz bu bizim için problem olabilir mi bunu sormak isterim

Benim şimdi kafama takılan şu televizyonumda YouTube premium'u açmak için mecburen kendi Gmail adresimi kullanmak zorundayım Bu da dolandırılmama sebep olur mu. Bazı durumlarda mecburen televizyonumuzda APK indirdiğimiz televizyonda mecburen kendi Gmail adresimi kullanmak zorunda kalıyoruz
gözüm ortamda bazen premium süreli hesaplar paylasiliyor bu hesaplarin cogu heklenmis calinti hesaplar bu hesaplara ya sunuculardan erisiyorlar yada özel hesaplardan...........

sevgili @Sinetech çok faydalı bir video yapmış , sonuna kadar izleyip beğenerek destek olabilirsiniz, aldığınız bilgiyi çevrenize de iletin kimseyi kandırmasın bu tip insanlar ....

Son düzenleme:

sevgili @Sinetech çok faydalı bir video yapmış , sonuna kadar izleyip beğenerek destek olabilirsiniz, aldığınız bilgiyi çevrenize de iletin kimseyi kandırmasın bu tip insanlar ....
Bu video, YouTube'un Hizmet Şartları'nı ihlal ettiği için kaldırıldı

Tüh çok da güzel video olmuştu, kim şikayet edip duruyor bilmiyorum ama iyi yolda değil kendisi...

*** edit video geri geldi, izleyebilirsiniz

Son düzenleme:

Geri