osmenbaha
Üye
- Konular
- 17
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Rehber Hocasının Hayatıma Olan Katkısı… Şaka Bir Yana, Bu Söylediğin Çok Doğru. Bence De Bu Tür Uygulamalar Boxa Yüklenmeli, Eğer Oluyorsa Televizyonu Telefona Yansıtıp İzlenmeliBu tür uygulamaları box yükleyin
çok dikkat etmek lazım her yerde dolandırıcılar varİnat Box” ile 14 milyonluk vurgun! Bedava dizi için banka hesaplarından oldular... 21 ilde operasyon, 27 tutuklama
Ücretsiz dizi, film ve spor müsabakaları izletmesiyle popülerleşen “İnat Box” uygulaması, büyük bir dolandırıcılık zincirinin parçası çıktı. Uygulamayı cep telefonuna indiren kullanıcıların internet bankacılığına gizlice erişim sağlayan şüpheliler, özellikle gece saatlerinde 46 vatandaşın hesaplarını boşaltarak 14 milyon 714 bin lirayı kendi hesaplarına aktardı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 21 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 43 şüpheli gözaltına alındı, 27’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
tlf bilinmedik uygulama hic yüklemedim. onu birakin tlf gelen sapir sacma mailleri bile hic acmadan direk engel atiyorum. cogu kisi tlf abuk subuk ne oldugu belli olmayan uygulamalari indiriyorlar ceplerini kaptirinca da veryansin yapiyorlar kasinmak isteyeni kasiyan cok olurmus acik konusayim acimiyorum. her bedavaya baliklama atlamayin.