inat-box-v14 Revize

Hocam çok sağolun gerçekten teşekkürler pro sürümü kurduğumda açıldı box nedendir bilmem açılmıyor beni derten kurtardınız tekrardan çok sağulun
Rica ederim, size o yüzden iki versiyonu baştan vermiştim ama şimdiye kısmetmiş demek ki 😅

İyi eğlenceler.

Hocam çok sağolun gerçekten teşekkürler pro sürümü kurduğumda açıldı box nedendir bilmem açılmıyor beni derten kurtardınız tekrardan çok sağulun
İkisi de yüklü olmalı bence çünkü iki sürüm de zaman zaman çalışmayabiliyor, hemen diğerini denersiniz.

Evet hocam nolur nolmaz öbürdünüde indireyim.

İnat bildiğim kadarıyla adguard dns sıkıntısı yapmıyor o şekilde reklamsız kullanılıyor diye biliyorum
Kullanmıyorum, kontrol harici bu ve benzeri uygulamaları hiç kullanmadım abim.

Kendi siteleri aşağıdaki. Şu anda çalışan APK'nin içinde yer alıyor adres.

Hem box hem pro sürümlerinin indirme linkleri var. İçerikler aynı kullanım farklı.
Kendi adreslerinden indirdiklerim hem telefon hem de android box'ta çalışıyor.
Hatta android tvlerde de çalışabileceği yazıyor sitede.
Hocam ayıp oluyor ama! Dükkan önünde tezgah açılır mı ya? (Emeğine sağlık)

Hocam ayıp oluyor ama! Dükkan önünde tezgah açılır mı ya? (Emeğine sağlık)
Takip edemedim ne oldu diye ama bu mesajımı hatırlıyorum, başka başka bağlantılar vermektense uygulama içi APK bağlantısına tıklayıp korsanın korsanından indirmesinler diyeydi 😅

açılışta patron sürümü yazmıyınca keyifli olmuyor alıştırdın artık:D
Uygulamayı kullanmıyorum ki modlamaya da uğraşmam en fazla yapacağım burada ki sürümü alıp açılışa patron eklemek olur ona da tenezzül etmem çünkü ben modlamadım😅

uygulamaya film dizi içerik eklendiğinde modlanmış apkyada geliyormu o içerikler

uygulamaya film dizi içerik eklendiğinde modlanmış apkyada geliyormu o içerikler
Modlama içeriğe etki etmez genelde. Zaten içerik genelde yönlendirme adresleriyle yapılıyor. Yani sorun olmaz.

Geliştiricisinin talebi doğrultusunda bu uygulamanın mod vs hali forumumuzda paylaşılmamaktadır.
Yanlışın var abi geliştiricinin talebi doğrultusunda paylaşmıyorum değil adminin isteği doğrultusunda paylaşmıyorum :)

Yanlışın var abi geliştiricinin talebi doğrultusunda paylaşmıyorum değil adminin isteği doğrultusunda paylaşmıyorum :)
Geliştirici talep etti, yönetim kabul etti. Lütfen!

Geri