Öneri İnat BOX V14.0 Reklamsız

Son düzenleme:
Moderatör tarafında düzenlendi:
@laske inat için reklamsız veya modlu kullanmaya gerek yok eğer onu kullanmak istiyorsanız yani.

Reklamlar rahatsız ediyorsa ve PC emulatör içinse reklam engelleyici DNS kullanın PC'de veya emulatöre yükleyin sadece ona etki etmesi için. Ben kendi bağlantısı ile olanı indirip bu şekilde kullanıyorum onu kullanmam gerektiğinde.
Böylece virüs veya farklı bir endişeniz olmaz. Tabi ki inat'ın kendi yapımcıları böyle birşeye yeltenmediği sürece.
cloudstream da eklenti geldi reklamsiz kullanilabilio bencede gerek yok

Arkadaşlar inatbox reklamsız ve virüssüz bulma imkanı var mıdır acaba? Elinde olan varsa özelden de olabilir paylaşabilir mi?

Arkadaşlar inatbox reklamsız ve virüssüz bulma imkanı var mıdır acaba? Elinde olan varsa özelden de olabilir paylaşabilir mi?
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Kendi sitesinden indirin. Reklam engelleyici DNS kullanırsanız reklamsız veya modlu vb aramazsınız.

Hocam kullandığım başka bir program yüzünden reklam engelleyici kullanamıyorum o yüzden sormuştum

Merhaba. İnatın reklamsız ve virüssüz halini yükleyecek bir babayiğit yok mu?

Hocam sizler biraz fazla şey istiyosunuz gibi :)
Hem reklamsız hem virüssüz diye bir olay yok, bu uygulamaların bi koruması var bu korumayı kırınca virüs uyarısı vermesi doğal.

Dilerseniz kendi sitesinden orijinal apk dosyasını indirip reklamlı olarak kullanabilirsiniz ya da dns ile reklam engelleyip kullanabilirsiniz ama hem virüssüz hem reklamsız maalesef yok. :)

Bu benim modladığım sürüm bakın 6 tane gözüküyor ama kendi modladığım uygulamaya neden virüs koyayım üstelik hiç bir yerde paylaşmamışken şayet paylaştığım uygulamalarda da virüs koymuyorum ama işten anlamayan herkes her gördüğü sonuca virüs damgasını vurup geçiyor :) virüs gözükmesi için bir çok sebep olabilir uygulama atılan sertifikadan olabilir , atılan korumadan olabilir , kırılan korumadan olabilir, sonuçta uygulama üzerinde oynama yapıyoruz doğal olarak virüs uyarısı veriyor. Mesela gpik uygulamasını da modladım burada paylaştım Windows uygulamaları kodladım burada paylaştım kiminde virüs var gözüktü kiminde gözükmedi. Başlıca sebepler ise kullandığım kodlardan kaynaklı mesela python ile bir program yazıyorum bunu herkesin kullanabilmesi için exe paketi haline getiriyorum kullandığım kütüphaneler sonucunda virüs uyarısı veriyor ama kodları göstersem ne virüs ne bişey var. Ama sorsanız virüs var derler..
belki de kendini zehirlemeye çalışıyosun nerden bilicez :D

Kendi kendimi neden zehirleyim 😅
Sen bizi zehirliyorsun,
virüslü virüslü hapşırıyorsun modladığın uygulamaların üzerine,
gencecik, körpecik ciğerlerimiz söndü senin modlu uygulamalarından...

Geri