hatasız kul olmazyollayım birazdan inatıda çözdüm apiden çekerken kodlamada hata yapmışım "burada fazladan / atmışım ondan çalışmıyormuş"![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hatasız kul olmazyollayım birazdan inatıda çözdüm apiden çekerken kodlamada hata yapmışım "burada fazladan / atmışım ondan çalışmıyormuş"![]()
Rec i sinetech drive dan yükledim, " bu eski sürüm, güncelleyeyim mi" dedi, güncelle deyince çalıştı boxtaRec bende var fakat forumda da bi başkası tarafından paylaşıldı hâlâ çalışıyoru bilmiyorum ama bi göz atın.
Şimdi baktım, 2 playerde denedim birinde maviler çalışmadı gersisi sorunsuz çalıştı, diğerinde hepsi çalıştıÇalışmıyor ne yazık ki
Hallaldu teşekkürlerŞimdi baktım, 2 playerde denedim birinde maviler çalışmadı gersisi sorunsuz çalıştı, diğerinde hepsi çalıştı
Farklı Player deneyebilirsiniz.
İnatbox modda mi geliyoryollayım birazdan inatıda çözdüm apiden çekerken kodlamada hata yapmışım "burada fazladan / atmışım ondan çalışmıyormuş"![]()
İnat modu zaten mevcut hocam yeni bir şey değilİnatbox modda mi geliyor![]()
O zaman 2 panel olacak diyorsunİnat modu zaten mevcut hocam yeni bir şey değil
İnat api ile kanalları çekiyorum fakat api korumalı yani wifi üstünden çektiğim kanallar mobil veride , mobil veride çektiklerim wifide çalışmıyor![]()
O kadarına gerek yok diye düşünüyorum sunucuma çekip oradan dışarı dağıtım yaparsam muhtemelen sabit kalır bir sorun olmaz diye düşünüyorum şahsen rec, kablotv ve yt yayınlarını öyle dışarı çıkarıyorum.O zaman 2 panel olacak diyorsun
$vlcPath = "C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe"Merhaba;
InatTV için aldğınız url yi örneğin vlc de açmak için;
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
gibi vlc de açabilirsiniz. Powershell i açıp yukarıdaki kodu yapıştırınız. Burda en azından açmak için gerekli parametreleri göreceksiniz. Hatta sadece referrer de yeterli sanırım. Spor kanalları için bu şekilde.
linkleri alma ise
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
burdaki kodlardan da uyarlayabilirsiniz. Ya da InatTV içinden fiddler tarzı bir sniffer ile çekebilirsiniz ama İnat için önce proxy engelini aşmalısınız. Ya da yukarıdaki linkten kodu uyarlayıp zaten alabilirsiniz.