Yardım Inat BOX uygulamasının Farklı TV'lere Entegresi

NiNjA_XII

Üye
Konular
1
Herkese Merhaba, İnat BOX uygulaması APK olduğu için sadece android işletim sistemi olan TV lerde çalışıyor. 2 gündür yayın listelerini bulup bunu m3u listesi halinde farklı cihazlarda player aracılığı ile kullanmanın yolunu arıyorum ama uygulama içinde hiçbir link veya yayın kaynağı bulamadım. proxy üzerinden kontrol edeyim dedim, uyulamanın proxy ve vpn algılama kodu var :) Bu kodları editleyeyim dedim, ama uygulama imza mekanizması uygulama üzerinde hiçbir değişiklik yapmasanız dahi Decompile ve Compile yapınca bozuluyor. Yazılım konusunda 2015 yıllarından kalma biraz altyapım var ama yıllardır uzak kaldığım için bir çok şey paslanmış durumda.

Şimdi konu tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak:

1. Daha önce bu uygulama üzerinde kafa patlatan oldumu?
2. Bu uygulamanın çalışma ve yayın mantığı nedir?
3. Android olmayan diğer tv ler için buna benzer nasıl bir şey yapılabilir.

(Not: Uygulamanın geliştiricisine daha önce bir kaç kez mail attım iletişime geçmek için ama dönüş alamadım, Varsa Tanıyan bana ulaşmasını söylerse sevirnirim :):ninja:)

Saygılar

Uygulamada imza doğrulaması mevcut öncelikle bunu kaldırmanız gerekiyor modlarken de böyle modluyoruz, ikincisi bunun kaynak yayınlarını çekiyorum fakat yayınlar tokenli dönüyor tokenli dönmesine rağmen çalışmadı o da ayrı bi muamma yani uygulama içinde açılıyor fakat dışarıdan player ile aynı linki açamadım referrer ve useragent ekli olmasına rağmen çalışmadı bende daha fazla kafa patlatıp kendimi yormadım.
Rece göz atın bence tüm kanalları çekiyorum inata göre koruma daha zayıf biraz alt yapı olduğunu da söylemişsiniz bunu yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Uygulamada imza doğrulaması mevcut öncelikle bunu kaldırmanız gerekiyor modlarken de böyle modluyoruz, ikincisi bunun kaynak yayınlarını çekiyorum fakat yayınlar tokenli dönüyor tokenli dönmesine rağmen çalışmadı o da ayrı bi muamma yani uygulama içinde açılıyor fakat dışarıdan player ile aynı linki açamadım referrer ve useragent ekli olmasına rağmen çalışmadı bende daha fazla kafa patlatıp kendimi yormadım.
Rece göz atın bence tüm kanalları çekiyorum inata göre koruma daha zayıf biraz alt yapı olduğunu da söylemişsiniz bunu yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bilgilendirme için teşekkürler, Daha önce hiç duymamıştım Rec'i , Bakamaya gidiyorum :)

vay ugraştın yani sen de yapamadıysan şunu 😂 😂 😂

vay ugraştın yani sen de yapamadıysan şunu 😂 😂 😂
Kanalları api ile çekiyorum m3u halinde elimde mevcut fakat referrer veya useragent yanlış yazıyor olabilirim onu tam kestiremedim uğraşmak yerine saldım😅

Şu inat ile rec,i m3u haline getiren bir usta çıksa çok dua alacağından eminim şimdiden emeklerini ayakta alkışlamak istiyorum 👏

Şu inat ile rec,i m3u haline getiren bir usta çıksa çok dua alacağından eminim şimdiden emeklerini ayakta alkışlamak istiyorum 👏
Rec bende var fakat forumda da bi başkası tarafından paylaşıldı hâlâ çalışıyoru bilmiyorum ama bi göz atın.

@patr0n reis recte genel olarak bi sıkıntı var yayınlarını çektim useragent de girdim fakat hiçbir yayını çalışmıyo

Merhaba;

InatTV için aldğınız url yi örneğin vlc de açmak için;

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

gibi vlc de açabilirsiniz. Powershell i açıp yukarıdaki kodu yapıştırınız. Burda en azından açmak için gerekli parametreleri göreceksiniz. Hatta sadece referrer de yeterli sanırım. Spor kanalları için bu şekilde.

linkleri alma ise

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

burdaki kodlardan da uyarlayabilirsiniz. Ya da InatTV içinden fiddler tarzı bir sniffer ile çekebilirsiniz ama İnat için önce proxy engelini aşmalısınız. Ya da yukarıdaki linkten kodu uyarlayıp zaten alabilirsiniz.

Son düzenleme:
inaxx m3u8. linkleri ektedir. Aşağı eklemiştim ama içindeki kanallar yüzünden biraz endişe duydum ve eki kaldırdım :)

Son düzenleme:

Geri