Milyoncubaba
Üye
- Konular
- 4
En güncel nereden deneyelim hala açmıyor malesef. Puu tv kullanıyorum suan. İnatın yeri başka.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sorunu cozdunuz mu hocam?Aynı sorun bende'de var pro açılıyor box açılmıyor sanırım cihaz tv box değilde telefonmuş gibi varsayıyor ve açılmıyor ama telefonda denediğimde inat box açılıyordu bilmiyorum hocam en iyisi proyu kullanın ben öyle yapıyorum.
Acılmiyor ?Yeni güncelleme yayınlandı, buradan da deneyebilirsinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
benim attıgım orj inat sitesi cihazında olanı sil yükle forum da olan da öyledir yani cihazında herhangi bişe ektra yuklemedıysen yani bende yok reklam eng vs gıbı şeyler çalışıyor şuanBuradan indirdim sahte değildir sanırım.
Cihazda ektra bisi yok burda tavsiye edilen uygulamalar var sadece. Şimdi indirdim denicem genebenim attıgım orj inat sitesi cihazında olanı sil yükle forum da olan da öyledir yani cihazında herhangi bişe ektra yuklemedıysen yani bende yok reklam eng vs gıbı şeyler çalışıyor şuan
Yok hocam pro veya cloudstream'den izliyorumSorunu cozdunuz mu hocam?
hocam selamlar verdiğin linki yükledim çalıştı. teşekkür ederim.benim attıgım orj inat sitesi cihazında olanı sil yükle forum da olan da öyledir yani cihazında herhangi bişe ektra yuklemedıysen yani bende yok reklam eng vs gıbı şeyler çalışıyor şuan
bahsedilen şekilde tekrar deneyin acıyor.Yok hocam pro veya cloudstream'den izliyorum