İnat box hata veriyor

tundemx1

Üye
Puan 8
Çözümler 0
@tundemx1
İnat BOX'ı yıllardır resmi yerinden indirip kullanıyorum. İlk defa böyle bir hata verdi ve uygulamayı hemen kapatıyor daha önce başına gelen bir arkadaş varsa yardım edebilir mi hata olarak
yasaklı uygulama tespit edildi bin.mt.plus

N
İnat BOX'ı yıllardır resmi yerinden indirip kullanıyorum. İlk defa böyle bir hata verdi ve uygulamayı hemen kapatıyor daha önce başına gelen bir arkadaş varsa yardım edebilir mi hata olarak
Nerden indirdin

Ya dosya izni, ya uygulama sürümü ya da Android'in sistem kısıtlamasının kodu verdiğiniz kod.

Uygulamayı tamamen silip;
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
kendi X hesaplarından paylaştığı linkten tekrar indirin.

Mt manageri silerseniz sorun çözülür.

İnat boxta açılmama , atma veya bağlanmama hatası alanlar
  • Mevcut İnat BOX uygulamasını tum verileriyle (önbellek ve veri temizliği yaparak) cihazınızdan kaldırın.inat box uygulamasını tıklayın sonra cihazda ayarlardan ayarlar uygulamalar kısmından inatbox tıklayın açılan menüde varsayılan ayarlar, ön bellek veri temizlemeyi göreceksiniz.Bunları temizleyip silin.
  • Cihazı bir kez kapatıp açın.
  • Resmi kaynağından uvqulamanın en güncel versiyonunu indirip kurun.

İnat box malesef eski verımlılıgınde degil..arka plan verı kayıt sıtesı çökmüş durumda..inşallah toparlanır

Yasaklı uygulama sorunu tamamen çözülmüştür:

Arkadaşlar umarım sizde de işe yarar ise İnat Box mevzusunu şimdilik kapatacağız yeni güncelleme gelene kadar lütfen kendi cihazlarınızda deneyiniz.

1. Önce Google Play Store versiyon güncellemesini kontrol ediniz. Varsa yeni sürüme güncelleyiniz.

2. Google Play uygulamalarını güncelleyiniz

3. Şu dosyaları indiriniz (Şifre: 111)

Kod:
Kod içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

4. AuroraStore (BIackEagle) daha sonra bunu indirip kurup tüm güncelleştirmeleri yapınız.

5. İnat Box (BIackEagle) yükleyiniz

Yöntem işe yarar ise lütfen 1 beğeni, teşekkürü çok görmeyiniz 😊👍🏻

"Umarım Güle Güle kullanırsınız 😊🙏🏻 (BIack Eagle)'dan Selam ve Saygılarımla..."

VirusTotal:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Geri