😁 inanılmaz komik iş başvurusu diyaloğu 😜

dehakan7

Uzman
Puan 426
Çözümler 4
Web sitesi
www.sinetech.tr
@dehakan7
Bir İK çalışanı, iş başvurusu yapan kişinin aynı sabah 9'da gelmesini gecenin 3'ünde bildirince ortaya ilginç bir diyalog çıktı:

1790338049811.png

1790338063238.png

1790338074070.png

😁

hikaye gibi geldi ama keyifli okumasi

Şimdi sonunda referansı yani Torpili olmasa ne olacaktı veya ne oldu o İK' ya hiçbirşey tabi.

Not: Üniversite zorunlu Stajını dahi 2 Yıl İş tecrübesi var diye Ankara' da bir devlet hastanesinde (işletmesi özel) yapan ben diyeceklerim bu kadar bu kokuşmuş kolomya cumhuriyeti ülke için.

Bir İK çalışanı, iş başvurusu yapan kişinin aynı sabah 9'da gelmesini gecenin 3'ünde bildirince ortaya ilginç bir diyalog çıktı:

Ekli dosyayı görüntüle 32869

Ekli dosyayı görüntüle 32870

Ekli dosyayı görüntüle 32871

😁

Öncelikle bu güzel anlamlı paylaşım için teşekkürler. Bu yaşananlar öyle bir hal aldı ki; iş sektöründe artık insanların bu tür İK çalışanıyla neredeyse aynı zihniyetle karşılaşmaktadır. Kendilerinin tepeden inme torpille gelen BAZI İK çalışanlarının kendini kusursuz görüp, ellerine aldıkları GİYOTİN'LE bir çok masum insanı haksız yere elemişlerdir; bu günümüzde halen devam etmektedir. Bu tür kişilere dikkat ederseniz kendi çabasıyla asla o konuma gelmemiştir, ezilmemiştir tepeden paraşütle inip o konuma geldiğinden (BEN OLDUM KONUMUNDADIR). Bileğinin hakkıyla gelip, merdivenleri yıllar boyunca teker, teker çıkıp yükselmiş kişiler o konuma geldiğinde inanın ki; yaşadıklarını unutmadığı için EMPATİ yaparak iş arayan şahıslara karşı daha farklı davranır.

Bu konuda daha çok yazılacak, çizilecek mevzular varda zaman yetmez. Her yükselişin aniden çöküşü vardır. Gün gelir öyle muhtaç duruma düşer ki insan. Yaptıklarını anca o vakit idrak eder.
Son pişmanlık fayda etmez o durumda.
Okuduğunuz için teşekkürler.

Geri