Cunku sadece mor paket bu foruma ulasip mor paket iceriklerini kaldirmazsan yaptirim yaparim dediPeki bein illegal'de diğer yayın platformlarının dizi/filmleri nasıl illegal değil ben onu anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Cunku sadece mor paket bu foruma ulasip mor paket iceriklerini kaldirmazsan yaptirim yaparim dediPeki bein illegal'de diğer yayın platformlarının dizi/filmleri nasıl illegal değil ben onu anlamadım.
İllegal paylaşımın asla sonu olmaz,biryerlerden filizlenir sürekli.Telegram dokunulmaz gibi bu konuda.Nasıl oluyor onuda anlamış değilim ama öyle.Benim forum beklentim illegal değil zaten o yüzden sorun yok.Androidse telefonunuz ve inattamı yok?Çatır çatır yayınlıyor adam.anladım artık bununda sonuna mı geldik o zaman
@emrah55 gel buradan devam edelim..Hem diğer arkadaşlar da görüş beyan edecektir.ustam anladim DMCA uyari her foruma geliyor ama hic kimsede umursamyor
bizlerin yillardir kullandigimiz forumlarda halen iligal yayinlar sürüyor gerci
cok önemli forumuzun biri ne yazikki kapandi ama o forum DMCA alakasi
yok admin kurucusuyla alakaliydi digerler halen forum hayatlarina devam ediyor
benim anlamadim forumsinetech kurusu yillardir youtubede milletle uygulama olsun
m3lar olsun hic bir sorun yoktu hatda bir cok uygulamalari sinetech ustamiz tanitmisdi
su an bile bir cok taninmis uygulamalar var icerik olarak hepsinde iligal yayinlar var
bunlari peki DMCA neden önlemiyor ilginc bir sey
Açık konuş bizimle. Bildiğin bir şey mi var.
Sekiz köşeli ler devreler![]()
Sekiz köşeli ler devreler![]()
Bizler gibi saf köylü çocuklarının bilmediği birşeymi var acaba sizlerin bildiği bizim bilmediğimiz haberimiz yok !!!!!!!!!!!!Açık konuş bizimle. Bildiğin bir şey mi var.
Açık konuş bizimle. Bildiğin bir şey mi var.
Estağfurullah üstad. Bizim bir şey bilmek ne haddimize. Gevezeliğine takılıyoruz işte.Bizler gibi saf köylü çocuklarının bilmediği birşeymi var acaba sizlerin bildiği bizim bilmediğimiz haberimiz yok !!!!!!!!!!!!