illegal m3u ve bein neden artık paylaşılmıyor

Yakın zamanda bu konuyla alakalı önce adresinin son kısmını değiştirip sonrada erişeme komple kapanan forum biliyorum. Birde yazma gereği duymuşsun "illegal" diye. Kapatırlar adamı, dert olur "illegal"

uzun zamandır forum takip etmiyordum bugun girdim foruma birşey bulamadım. eskiden atmaca vardı güzel paneller payaşılırdı. nden yok sadece legal var bilenler yardımcı olur mu?
Adı üstünde illegal 😅😅

Adamın birisi beyaz almış gitmiş sikayey etmiş karakola bu demiş beyaz değil diye o hesap😅

Casuslar aramızda olduğu yetmezmiş gibi zaman zaman emek hırsızlarıda burayı takip ediyor.

Mor paket sorumlusu mitsec foruma bir senedir uye. Adam kendini tanitti daha kendini tanitmayan kac calisani vardir forumda. Sinetech kanalini ben 5 dk'lik aramayla buldum. Iyi ingilizce bilen siradan bir insanim. Siber guvenlikten hic anlamam.

uzun zamandır forum takip etmiyordum bugun girdim foruma birşey bulamadım. eskiden atmaca vardı güzel paneller payaşılırdı. nden yok sadece legal var bilenler yardımcı olur mu?
Diğer forumlara bak izle oralardan sana tavsiyem burada böyle konular açmayın forum kapanacak yakında bunlardan

Mevzu Atmaca ise onun olmadığı ip tv foruma pek rastlamadım diyebilirim 😁

Peki bein illegal'de diğer yayın platformlarının dizi/filmleri nasıl illegal değil ben onu anlamadım.

Geri