Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Fiyat aralığınız nediristerseniz elimde trident t527 var slimbox yüklü durumda uygun fiyata verebilirim
mouse özellkli kumandayla birlikte 1000 tl ye verebilirimFiyat aralığınız nedir
Güncel android sürümüne sahip, belli başlı apkları çalıştıracak 2. El android tv box arıyorum. En az 2 gb işlemci ve 16 gb depolama olması yeterli olacaktır.
Rom 8 gb az değil mi?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Wzone 4K Android12 TV Box var bende. daha yüksek cihaz aldım isterseniz hepsiburada yayınlarım param güvende ile alabilirsiniz.çok stabil cihaz hiçbir sorunu yoktur hdmi kablo,kumanda ve adaptör vardır.1000 tl ye veririm pazarlıksız.
burada var tüm özelliklrZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Wzone 4K Android12 TV Box var bende. daha yüksek cihaz aldım isterseniz hepsiburada yayınlarım param güvende ile alabilirsiniz.çok stabil cihaz hiçbir sorunu yoktur hdmi kablo,kumanda ve adaptör vardır.1000 tl ye veririm pazarlıksız.
burada var tüm özelliklrZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.