İkinci El android tv box

Mehmet55

Üye
Konular
2
Güncel android sürümüne sahip, belli başlı apkları çalıştıracak 2. El android tv box arıyorum. En az 2 gb işlemci ve 16 gb depolama olması yeterli olacaktır.

isterseniz elimde trident t527 var slimbox yüklü durumda uygun fiyata verebilirim

Bende HOMATICS R4 K Plus 4/32 cift kumandalı (biri nümerik)cihaz var.4500 ₺ ye verebilirim.

Güncel android sürümüne sahip, belli başlı apkları çalıştıracak 2. El android tv box arıyorum. En az 2 gb işlemci ve 16 gb depolama olması yeterli olacaktır.
Wzone 4K Android12 TV Box var bende. daha yüksek cihaz aldım isterseniz hepsiburada yayınlarım param güvende ile alabilirsiniz.çok stabil cihaz hiçbir sorunu yoktur hdmi kablo,kumanda ve adaptör vardır.1000 tl ye veririm pazarlıksız.
burada var tüm özelliklr

Wzone 4K Android12 TV Box var bende. daha yüksek cihaz aldım isterseniz hepsiburada yayınlarım param güvende ile alabilirsiniz.çok stabil cihaz hiçbir sorunu yoktur hdmi kablo,kumanda ve adaptör vardır.1000 tl ye veririm pazarlıksız.
burada var tüm özelliklr
Rom 8 gb az değil mi?

burada var tüm özelliklr

Merhaba, cihaz duruyor mu ?

evet koymadım hiçbir yere yedek olsun diye istiyorsan vereyim..özelden yaz istersen dolmasın burası

Geri