İHS Player İPTV v1.1.3 Güncellendi

Merhaba arkadaşlar yeni uygulama geliştiriyorum. İptv Oynatıcı.

Bu uygulama herhangi bir akış içeriği sağlamaz. Kendi IPTV portalınızı veya çalma listenizi sağlamalısınız.

Telegram: t.me/ihsplayer

>>>
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
06/03/2026<<<
v2.1 Sürüm
Tv tasarımı baştan aşağıya değişti

M3U KISA LİNK GİRİŞİ AKTİF EDİLMİŞTİR. BİRDEN FAZLA HESAP EKLEYE BİLİRSİNİZ

Canlı TV & EPG Rehberi: TiviMate esintili, yatayda kayan tam yayın akışı. Kumandayla kanal gezerken anında Mini Player'da otomatik oynatma özelliği.

Sinema & Dizi Arşivi: Binlerce film ve diziyi türlerine göre ayıran, minimalist ve yüksek çözünürlüklü afişlerle süslenmiş dev kütüphane.

Dinamik Tema Motoru: Uygulama, kullanıcının seçtiği Vurgu Rengi (Accent Color) ile bütünleşir. Arka plandan butonlara kadar her yer bu renkle parlar.

Ebeveyn Kilidi (PIN): Yetişkin (***) içerikli kategorileri şık bir PIN korumasıyla gizleme ve kilitleme imkanı.

Gelişmiş Arama: Film, dizi ve kanalları saniyeler içinde bulan, filtreleme özellikli (Rating, Tür vb.) akıllı arama.

Kategori Yönetimi: Ana sayfada görmek istemediğin kategorileri gizleme veya sırasını değiştirme özelleştirmesi.

Hızlı Altyapı: Media3 ve ExoPlayer desteğiyle donmadan, takılmadan en hızlı yayın deneyimi.

Ekli dosyayı görüntüle 20673Ekli dosyayı görüntüle 20670Ekli dosyayı görüntüle 20671Ekli dosyayı görüntüle 20672Ekli dosyayı görüntüle 20674
Hocam elinize sağlık uygulamaya liste ekleme sınırı var mı acaba teşekkürler

Merhaba arkadaşlar yeni uygulama geliştiriyorum. İptv Oynatıcı.

Bu uygulama herhangi bir akış içeriği sağlamaz. Kendi IPTV portalınızı veya çalma listenizi sağlamalısınız.

Telegram: t.me/ihsplayer

>>>
06/03/2026<<<
v2.1 Sürüm
Tv tasarımı baştan aşağıya değişti

M3U KISA LİNK GİRİŞİ AKTİF EDİLMİŞTİR. BİRDEN FAZLA HESAP EKLEYE BİLİRSİNİZ

Canlı TV & EPG Rehberi: TiviMate esintili, yatayda kayan tam yayın akışı. Kumandayla kanal gezerken anında Mini Player'da otomatik oynatma özelliği.

Sinema & Dizi Arşivi: Binlerce film ve diziyi türlerine göre ayıran, minimalist ve yüksek çözünürlüklü afişlerle süslenmiş dev kütüphane.

Dinamik Tema Motoru: Uygulama, kullanıcının seçtiği Vurgu Rengi (Accent Color) ile bütünleşir. Arka plandan butonlara kadar her yer bu renkle parlar.

Ebeveyn Kilidi (PIN): Yetişkin (***) içerikli kategorileri şık bir PIN korumasıyla gizleme ve kilitleme imkanı.

Gelişmiş Arama: Film, dizi ve kanalları saniyeler içinde bulan, filtreleme özellikli (Rating, Tür vb.) akıllı arama.

Kategori Yönetimi: Ana sayfada görmek istemediğin kategorileri gizleme veya sırasını değiştirme özelleştirmesi.

Hızlı Altyapı: Media3 ve ExoPlayer desteğiyle donmadan, takılmadan en hızlı yayın deneyimi.

Ekli dosyayı görüntüle 20673Ekli dosyayı görüntüle 20670Ekli dosyayı görüntüle 20671Ekli dosyayı görüntüle 20672Ekli dosyayı görüntüle 20674
Arayüz çok iyi gözüküyor eline sağlık

Kolay gelsin ustam vodlarda indirme seçeneği ekleyebilir misiniz yada izledigimiz dizi veya yayini kaydetme seçeneği olursa cok güzel olur.

Dedikleriniz notlarımda var hocam ilerleyen güncellemeler de getireceğim

🚀 IHS Player - Modern Medya Deneyimi Yeniden Tanımlandı!
XTREAM CODES - M3U (KISALİNKLER) - DOSYA Kendi yayın listelerinizi en şık ve en hızlı şekilde izlemek için tasarlandı. İşte IHS Player'ın öne çıkan özellikleri:

@ENS HOCAM'A TEŞEKKÜRLER

( İHS PLAYER ARM64-v8a (Yeni nesil cihazlar için) İHS PLAYER v1.0.6 ARMEABI-v7a (Eski cihazlar için)

📺 Gelişmiş Canlı TV: Detaylı yayın akışı (EPG), kategori bazlı hızlı tarama ve favori kanal listesiyle televizyon keyfiniz kesintisiz.

🎬 Sinema ve Dizi Dünyası: Film ve dizileriniz için özel katalog görünümü. "Kaldığın yerden devam et" özelliğiyle hiçbir anı kaçırmayın!

🛡️ Ebeveyn Kontrolü: *** içerikler için PIN korumasıyla aileniz için güvenli izleme ortamı.

⚡ Üstün Performans: Çift oynatıcı motoru (ExoPlayer & VLC) sayesinde 4K, UHD ve RTMP yayınlarda maksimum akıcılık. 🌙 Modern Tasarım: Göz yormayan, hızlı ve kullanıcı dostu yeni nesil Jetpack Compose arayüzü.

🔍 Akıllı Arama: Binlerce içerik arasından aradığınız kanal veya filme saniyeler içinde ulaşın.

✨ Kendi listenizi ekleyin, arkanıza yaslanın ve kalitenin tadını çıkarın!

Not: UYGULAMAM GOOGLE TEST AŞAMISINDADIR. SİZLERİNDE TESTLERİNİZ İÇİN BURAYA SUNDUM.

Google play testine kaıtlmak ve ilerde ücretsiz sınırsız premium için : [email protected]

v1.0.9 GÜNCELLENDİ

Uygulama ikonu ve logosu değişti ELMAS TASARIM olarak @ENS Hocam tasarladı
Mobil ana menü için Trenler bölümü eklendi, (Genel iyileştirmeler yapıldı)
Tv içinde aynı şekilde (TV için hala çalışmalara devam ediyor)
Tv için Yeni arayüz yeni tasarımlar yeni Film ve dizi detay erkranları tasarlandı.
Tv İÇİN QR giriş sistemini aktif edildi telefonunuzu kullanarak giriş bilgilerinizle hızlı giriş yapa bilirsiniz
(Mobil Tv senkronu için çalışmalara yapıyorum devam et listeye ekle gibi özellikler Gmail giriş sistemini aktif ettikten sonra 2 cihazda da senkron olacaktır ÇALIŞMALAR YAPIYORUM BU KONUDA)
Daha kaliteli afiş ve içerik bilgileri
Canlı TV iyileştirmeleri
Performans ve stabilite geliştirmelerİ
Çeşitli hata düzeltmeleri YAPILDI...

Not: UYGULAMAM GOOGLE TEST AŞAMISINDADIR. SİZLERİNDE TESTLERİNİZ İÇİN BURAYA SUNDUM.

Google play testine kaıtlmak ve ilerde ücretsiz sınırsız premium için : [email protected]

Ustam son güncelleme ile 10 numara olmuş çooook güzel test ediyorum Bi tek m3u liste yüklenmesi uzun sürüyor başka bir sorun yok güncellemelerle daha da güzelleşiyor samsung a51 de hatasız
Vestel android 11 TV deneyemedik henüz play store de olmadığı için samsung a51 test etmeye bilgilendirmeye devam
Emeğinize sağlık ustam , kolay gelsin...

Ustam son güncelleme ile 10 numara olmuş çooook güzel test ediyorum Bi tek m3u liste yüklenmesi uzun sürüyor başka bir sorun yok güncellemelerle daha da güzelleşiyor samsung a51 de hatasız
Vestel android 11 TV deneyemedik henüz play store de olmadığı için samsung a51 test etmeye bilgilendirmeye devam
Emeğinize sağlık ustam , kolay gelsin...
Teşekkürler hocam,
m3u için geliştirmeler geliştirmeler yapacağım hocam notlarıma ekledim.
Android tv için Apk olarak indirin TV ye gönderin eski cihazlar için olanı indirin test edin TV içinde çok yol aldık. Kullandıkça eksiklerimizi görüp iletin hocam hep birlikte ilerleyelim 💪

Son düzenleme:
Ustam bugün VESTEL ANDROİD 11 TV 'den test ettim ne yalan söyleyeyim müthiş olmuş kumanda uyumu güzel VESTEL ANDROİD 11 TV 'de çooook güzel samsung a51 de sorunsuz çalışıyor gelelim ANDROİD TV 'ye kumanda uyumu güzel ,çıkış düğmesine basınca bir süre donuyor ve atıyor onun dışında 10 numara 5 yıldız insanın iptv oynatıcısında aradığı hemen her özellikler varmış Aile ' ye uygun olmayan yayınların otomatik kapalı gelmesi çooook iyi olmuş açıkçası (VESTEL ANDROİD TV "de 1.5 ram)
Ustam böyle güzel sayamadığım pek çok özellikler için çooook teşekkürler aman bozmayın Ustam emeğinize sağlık ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN İNŞALLAH...

Ustam kumanda ile sol tarafa basınca kanal liste tarafı bazen donuyor , gecikiyor, bekliyorsun bazen de atıyor bilgine....
Ben en iyisi 2.3 gün daha test edeyim VESTEL ANDROİD 11 TV 'de bilgilendiririm İNŞALLAH.

Ustam kumanda ile sol tarafa basınca kanal liste tarafı bazen donuyor , gecikiyor, bekliyorsun bazen de atıyor bilgine....
Ben en iyisi 2.3 gün daha test edeyim VESTEL ANDROİD 11 TV 'de bilgilendiririm İNŞALLAH.
Teşekkür ederim hocam. Yeni güncellemede bunları çözeceğim inşallah.

Genel iyileştirmeler sürekli olarak yapıyorum. Kumanda iyileştirmesi üzerinde sürekli çalışıyorum. Dediklerinizi hemen düzeltiyorum.

Ustam bugün de denedim biraz duzelme var tabii kumanda basınca geç tepki veriyor bekletiyor başka bir sorun göremedim kolay gelsin ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN İNŞALLAH.

Ustam bugün de denedim biraz duzelme var tabii kumanda basınca geç tepki veriyor bekletiyor başka bir sorun göremedim kolay gelsin ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN İNŞALLAH.
"Çıkış donması düzeltildi (özellikle düşük RAM'li TV'lerde). Güncelleme bu gün veya yarın gelecek hocam
Bir sonraki güncellemede gelecek. Geri bildirim için teşekkürler!"

VESTEL ANDROİD 11 TV 1.5 ram 8 hafıza....

İHS PLAYER v1.1.0 çıktı ve aynı zamanda mobil ve Tv için Google play de İhs Player yazarak indire bilirsiniz.

Uygulama ile ilgili detaylar sitede yazmaktadır

Gmail Aktif edildi.

Profil seçme: Açılışta liste seç

- Kanal ve kategori yönetimi: gizle, sırala, klasör oluştur

- Ebeveyn kilidi (PIN)

- Tampon ayarı ile daha az takılma

- Otomatik kare hızı: akıcı film/dizi

- Ayarlar sadeleştirildi

- İleri/geri alma hızlandı

- Bağlantı kopunca kaldığı yerden devam

- Çok sayıda hata düzeltmesi

Menü simsiyah çok kötü ya değiştirin yada herkese istediği gibi değiştirme hakkı verin.

Menü simsiyah çok kötü ya değiştirin yada herkese istediği gibi değiştirme hakkı verin
Menü evet siyah uygulama genel olarak siyah kırmızı beyaz üzerine kurulu zaten. Ama ilerleyen güncellemeler de Tv ye özel tema seçenekleri olacaktır. Mobil için sistem tema üzerine geçişler eklenecektir

eklentiyi mi box cihaza storeden kurdum eklenti dosya yükle seceneginden cihazdaki usb ye erisim yapamiyor. eklemek istedigim dosyalarim usb de yüklü diger uygulamalarimda usb deposuna erisim sorunu yok. ve eklentiyi geri sildim. paylasim icin cok tsk.

Geri