İHS Player İPTV v1.1.3 Güncellendi

ellerine sağlık

UYGULAMANIN SON HALLERİNİN GÖRSELLERİ. YAKIN ZAMAN DA ANDROİD İÇİN PLAY STOREYE YÜKLENECEKTİR TÜM ÇALIŞMALAR O YÖNDE İLERLEMEKTEDİR "ŞUAN" REKLAMSIZ VE ÜCRETSİZ İLERLİYORUM. NOT: HALA BİTMİŞ DEĞİLDİR TAM ANLAMIYLA "İLERLEMEYE VE ÇALIŞMAYA DEVAM"

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

ANA MENÜ.pngGİRİŞ.pngPROFİL ÇOKLU OTURUM.pngDİZİ.pngCANLI YAYIN1.png

Son düzenleme:
UYGULAMANIN SON HALLERİNİN GÖRSELLERİ. YAKIN ZAMAN DA ANDROİD İÇİN PLAY STOREYE YÜKLENECEKTİR TÜM ÇALIŞMALAR O YÖNDE İLERLEMEKTEDİR "ŞUAN" REKLAMSIZ VE ÜCRETSİZ İLERLİYORUM. NOT: HALA BİTMİŞ DEĞİLDİR TAM ANLAMIYLA "İLERLEMEYE VE ÇALIŞMAYA DEVAM"
Ekli dosyayı görüntüle 20655Ekli dosyayı görüntüle 20658Ekli dosyayı görüntüle 20657Ekli dosyayı görüntüle 20656Ekli dosyayı görüntüle 20660
UI Tarafı gayet güzel görünüyor (REC' in tv box arayüz tarzı bana biraz daha hiyap ediyor galibe 😅), fakat UX de güzel olursa daha ne diyelim, kolay gelsin ellerinize sağlık 😊😉👍

@gençözkan Hocam öncelikle tebrik ediyorum. Emeğinize sağlık. Merakımı mazur görün. Ben böyle şeyleri merak ederim huyum kurusun. Neden ismi İHS? Bir anlamı, açılımı, manası var mı? Özel değilse yazsanız. Merak ettim.

TEŞEKKÜRLER YORUMUNUZ İÇİN

EVET İHS NİN AÇILIMI VAR HOCAM BENDE KALSIN ODA :)

İNDİRİP TEST EDE BİLİRSİNİZ LİNK KOYULDU

Ekli dosyayı görüntüle 20655Ekli dosyayı görüntüle 20658Ekli dosyayı görüntüle 20657Ekli dosyayı görüntüle 20656Ekli dosyayı görüntüle 20660

Hocam ufak tavsiyem daha sade, şık, basit ve biraz resmi bir uygulama logosu sizi daha profesyonel gösterecektir. Logo = Marka gibi düşünebilirsiniz 😊👍

TEŞEKKÜRLER YORUMUNUZ İÇİN

EVET İHS NİN AÇILIMI VAR HOCAM BENDE KALSIN ODA :)

İNDİRİP TEST EDE BİLİRSİNİZ LİNK KOYULDU
Link nerede bulamadım bu arada uygulama çok iyi görünüyor ellerine sağlık

Nvidia shield tvde powercinema m3u sunu ekledim hiç bir filmi oynatmadı harici vlc playeer seçince film oynadı bu seferde son oynatılankarda görünmedi belki oynatıcı sorunudur bilemem ama direkt kaldırdım stabilite sorunları var

Merhaba arkadaşlar yeni uygulama geliştiriyorum. İptv Oynatıcı.

Bu uygulama herhangi bir akış içeriği sağlamaz. Kendi IPTV portalınızı veya çalma listenizi sağlamalısınız.

Telegram: t.me/ihsplayer

>>>
20/02/2026<<<
v2.1 Sürüm
Tv tasarımı baştan aşağıya değişti

M3U KISA LİNK GİRİŞİ AKTİF EDİLMİŞTİR. BİRDEN FAZLA HESAP EKLEYE BİLİRSİNİZ

Canlı TV & EPG Rehberi: TiviMate esintili, yatayda kayan tam yayın akışı. Kumandayla kanal gezerken anında Mini Player'da otomatik oynatma özelliği.

Sinema & Dizi Arşivi: Binlerce film ve diziyi türlerine göre ayıran, minimalist ve yüksek çözünürlüklü afişlerle süslenmiş dev kütüphane.

Dinamik Tema Motoru: Uygulama, kullanıcının seçtiği Vurgu Rengi (Accent Color) ile bütünleşir. Arka plandan butonlara kadar her yer bu renkle parlar.

Ebeveyn Kilidi (PIN): Yetişkin (***) içerikli kategorileri şık bir PIN korumasıyla gizleme ve kilitleme imkanı.

Gelişmiş Arama: Film, dizi ve kanalları saniyeler içinde bulan, filtreleme özellikli (Rating, Tür vb.) akıllı arama.

Kategori Yönetimi: Ana sayfada görmek istemediğin kategorileri gizleme veya sırasını değiştirme özelleştirmesi.

Hızlı Altyapı: Media3 ve ExoPlayer desteğiyle donmadan, takılmadan en hızlı yayın deneyimi.

Ekli dosyayı görüntüle 20673Ekli dosyayı görüntüle 20670Ekli dosyayı görüntüle 20671Ekli dosyayı görüntüle 20672Ekli dosyayı görüntüle 20674
ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK KRAL tek bi eksik farketim telefon desteği biraz kötü Ssleri fln atarım fakat tvde çok iyi

Telefon üzerinde denendi.
Çok eksiği var başlangıç menüsü çok karışık yüklenen kaynağı tanıyor fakat ortaya çıkan menü seçenekleri çok karışık bu haliyle deneme sürümü dahi değil bunun neresini deneyeceğiz kaydedilen içerik kontrol edilmiyor üzerinde daha çok çalışılması lazım. Bu haliyle deneme dahi yapılamaz.

Hocam telefon kullanımı için eksikler çok fazla o yüzden TV de kullanıp test etmeniz daha verimli olacaktır.

Film m3uları için çalışmaların devam ediyor bu yönde de eksikler vardır hocam

Bilgilendirme için yorumunuz için teşekkürler

Hocam ben TV de uygulama yı çalıştıramadım. Açılmadan kapanıyor.Hazırlanıyor diye dönüyor. Sonrasında kapanıyor

Hocam kullanılan TV markasını söyler misiniz

Magic TV box

Hocam Tcl tv de denedim. Kumanda desteği tam uyumlu değil. Password ve şifre bölümleri girişi yaparken geçiş yapmıyor. Sunucu ekle bölümüne kumada ile erişim yok

teşekurlerusta

tv box icin fazlasi ile iyi ilk bakista ,1 hafta kullanip tekrar bi degerledirme yapicam

tv box icin fazlasi ile iyi ilk bakista ,1 hafta kullanip tekrar bi degerledirme yapicam

Geri