Aydın59
Paylaşımcı
Beyendiğin yazımı yayınladıktan sonra detaylı bir yönlendirme yapma ihtiyacı duydum çünkü sana inandım şimdi sana eklediğim detayları tekrar yayınlıyorum.Hocam yorumun için teşekürler. Dediklerini analiz edip gereken iyileştirmeleri yapacağım hocam çok teşekür ederim fikrin düşüncen için
lk duyurduğundan beri geliştirmekte olduğun bu çalışmanı incelediğimde senin başarılı olacağına inandım ve hep destekledim ikinci periyotta yayınladığın arayüzde hatalar gördüm bunları düzeltecektir dedim şimdi bu üçüncüyü inceledim flim arayüzünde eksik görmedim bayıldım sana tavsiyem url extrem olarak tek link çalışıyor gibi geldi bana, çoklu link ekleme (direk url-extrem-dosya ekleme hatta mac url özelliklerin olması mükemmel olur),Favori kanal arayüzünü bulamadım ve TV yayınında linke tıkladığında direk geçiş yapıyor bunun yerine linke tıkladığında ilk görüntünün kutunun içinde ve kutunun altında saat saat program dökümü sonra ekran büyütme özelliğinide eklersen ve bittiğine tam inandığında faydalı ürün olarak tescilini yaptırıp hem telif hakkı kazanırsın hemde tanınmış markalar arasına sokabilirsin uluslar arası ürün olabilmesi için çalışmalısın bu ürünü buraya kadar yapabilen yukarıda belirttiğim özellikleride çalışabilir diyorum sonunda TSE de tescil ettirmeni bu çalışman hak ediyor.