IDMan Full

abaspinar

Üye
Konular
10
Merhaba arkadaşlar, İDM'yi son sürüm olarak online indirip kurduktan sonra otomatik olarak full yapan programın linkini aşağıya bırakıyorum. İndiren arkadaşlar dosyanın üzerine sağ clik yaparak Yönetici olarak çalıştırı seçerlerse program otomatik olarak kurulur ve fullenir.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, İDM'yi online indirip kurduktan sonra otomatik olarak full yapan programın linkini aşağıya bırakıyorum. İndiren arkadaşlar dosyanın üzerine sağ clik yaparak Yönetici olarak çalıştırı seçerlerse program otomatik olarak kurulur.

int devre dışı bırakıp kurduktan sonra açıyoruz yalnız bu cozum değil
çözüm win +R iex (irm is.gd/idm_reset) 1 ve 9 yaz bunu dene

int devre dışı bırakıp kurduktan sonra açıyoruz yalnız bu cozum değil
çözüm win +R iex (irm is.gd/idm_reset) 1 ve 9 yaz bunu dene
interneti devre dışı bıraktıktan sonra nasıl online indirip kuracaksın? Anlamadım. Şu anda ben full olarak kullanıyorum. Herhangi bir sorun da yok.

interneti devre dışı bıraktıktan sonra nasıl online indirip kuracaksın? Anlamadım. Şu anda ben full olarak kullanıyorum. Herhangi bir sorun da yok.
sizin paylaşımınızda vurus hatası alıyorum bu aşmanın yolu int devre dışı bırakıp kurmak onu anlatmak istemiştim hayırlı olsun emeğinize sağlık
fuul kurmussunuz

paylaşırmısınız
paylaşırmısınız
Öncelikle kurulu olan idm tamamını bılgısayarımız dan sılıyoruz daha sonra google dowload maneger sitesinden 30 gunluk ucretsız deneme surumunu ındırıyoruz daha sonra Cmd yönetici olarak çalıştırıyoruz açılan ekrana
iex (irm is.gd/idm_reset) kodu gırıyoruz kısa bır beklemeden sonra duracak sizden bır komut vermenızı isteyecek siz burada 1 diyeceksınız ve bir kere daha sızden onay kodu isteyecek burada da 9 yaz arak enter tusuna basacagız daha sonra sizi admın olarak yetkılendırıp otamatık key atayacak sonra kapatalım ekranı ve ıdm acalım kayıt bolumune bakalım lısanslı kullanıcı kodunuzu gorreceksınız hepsı bu kadar guncelleme yapmayınız

Öncelikle kurulu olan idm tamamını bılgısayarımız dan sılıyoruz daha sonra google dowload maneger sitesinden 30 gunluk ucretsız deneme surumunu ındırıyoruz daha sonra Cmd yönetici olarak çalıştırıyoruz açılan ekrana
iex (irm is.gd/idm_reset) kodu gırıyoruz kısa bır beklemeden sonra duracak sizden bır komut vermenızı isteyecek siz burada 1 diyeceksınız ve bir kere daha sızden onay kodu isteyecek burada da 9 yaz arak enter tusuna basacagız daha sonra sizi admın olarak yetkılendırıp otamatık key atayacak sonra kapatalım ekranı ve ıdm acalım kayıt bolumune bakalım lısanslı kullanıcı kodunuzu gorreceksınız hepsı bu kadar guncelleme yapmayınız
Teşekkür ederim. cmd komut satırını denedim çalışmıyor

Son düzenleme:
Merhaba Alternatif olması açısından;

2XQqnqk.png

Internet Download Manager IDM Online Installer, fazlaca güncellendiği için artık çevrimiçi bir yükleyici yapmaya karar verdim. IDM'nin son sürümünü kendi sitesinden "Retail" paket olarak indirir, kurmadan önce önceki sürümlere ait kayıt defteri temizliğiin yapar, kurduktan sonra ise crack işlemini yapar ve kurulumu bitirir.

UMqFehw.png

NqMlHbP.png

nwXrue3.png

Boyut: 1,20 MB
Dil: Multi Language (TR)
Kullanım: Full Sürüm
MD5: 7E4EBA099B830804CA466E6AB1332B3C
Platform: Windows 7 ve Üstü
[x86 & x64]

.: Kurulum Notları :.

# Güncellemeler Tamamen Kapatılmıştır.
# Önceki Sürümün Kalıntılarını Tamamen Temizler.
# İlk Açılışta Ekrana Gelen Öneriler Ekranı Kapatılmıştır.
# IDM Direk Olarak Yönetici Olarak Çalışacak Şekilde Ayarlanmıştır.
# 4 Adet Tema eklendi. Varsayılan tema Windows 10 olarak ayarlandı!
# Patch İçerir, Dolayısıyla Virüs Uyarısı Mutlaka Çıkar, Antivirüs-Defender Kapatmadan Kurulum Sağlıklı Gerçekleşmez!
# Kurulumla İlgili Bilgi Verilene Kadar Bekleyiniz…

indir.gif
| |

İDM sitesinden en son sürümü indirin ve kurun, zipten çıkarın , IASL yazana tıklayın önerilen seçenekleri takip edin.

benımde anlatmak istedığım oydu ama kendı kendıne harıkırı yapmış sağlık olsun benım verrmıs olduğum kurulumda ful kuruyorsun admınator
olarak otamatık key atıyor
Ne harakirisi gardaş< yıllardır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Antivirüs programları craclı tüm dosyaları virüslü olarak görür.

kullandığınız programı virustotale yükleyin konuları raporlayınca modlar reddediyor KASPERSKY/MALWAREBYTES İLE MUHAKKAK TARATIN

Merhaba Alternatif olması açısından;

2XQqnqk.png

Internet Download Manager IDM Online Installer, fazlaca güncellendiği için artık çevrimiçi bir yükleyici yapmaya karar verdim. IDM'nin son sürümünü kendi sitesinden "Retail" paket olarak indirir, kurmadan önce önceki sürümlere ait kayıt defteri temizliğiin yapar, kurduktan sonra ise crack işlemini yapar ve kurulumu bitirir.

UMqFehw.png

NqMlHbP.png

nwXrue3.png

Boyut: 1,20 MB
Dil: Multi Language (TR)
Kullanım: Full Sürüm
MD5: 7E4EBA099B830804CA466E6AB1332B3C
Platform: Windows 7 ve Üstü
[x86 & x64]

.: Kurulum Notları :.

# Güncellemeler Tamamen Kapatılmıştır.
# Önceki Sürümün Kalıntılarını Tamamen Temizler.
# İlk Açılışta Ekrana Gelen Öneriler Ekranı Kapatılmıştır.
# IDM Direk Olarak Yönetici Olarak Çalışacak Şekilde Ayarlanmıştır.
# 4 Adet Tema eklendi. Varsayılan tema Windows 10 olarak ayarlandı!
# Patch İçerir, Dolayısıyla Virüs Uyarısı Mutlaka Çıkar, Antivirüs-Defender Kapatmadan Kurulum Sağlıklı Gerçekleşmez!
# Kurulumla İlgili Bilgi Verilene Kadar Bekleyiniz…

indir.gif
| |

IOBit Uninstaller ile kurulu IDM i kaldırdım ve kayıt defterinde artık kalıp kalmadığını görmek için paylaştığınız programla kurulumu denedim.Paylaştığınız şekilde kayıt defterindeki artık anahtarları bulup temizledi ve kurulumu sorunsuz yaptı.Teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
bu idm gene saçmaladı ...yine indirmemeye başladı :( idm yasal nedenler yüzünden.. şeklinde hata veriyor.. o kadar çok karısık bilgi varki her kafadan bir ses cıkmış kimisi vürüslü program yüklüyor kimisi programsız lisans oluyor diyor.. allah askına doğru dürüst biri bu idm konusuna el atabilir mi ? normal kurulum dosyasını paylaşabilecek veya bu konuda sorun çıkartmadan bilgi paylaşabilecek biri varmı ?

bu idm gene saçmaladı ...yine indirmemeye başladı :( idm yasal nedenler yüzünden.. şeklinde hata veriyor.. o kadar çok karısık bilgi varki her kafadan bir ses cıkmış kimisi vürüslü program yüklüyor kimisi programsız lisans oluyor diyor.. allah askına doğru dürüst biri bu idm konusuna el atabilir mi ? normal kurulum dosyasını paylaşabilecek veya bu konuda sorun çıkartmadan bilgi paylaşabilecek biri varmı ?
Bu aralar böyle. Tekrardan kaldır, taracılardan eklentilerini de kaldır, garanti olsun.
Buradan da indir.

( )

IDM her güncelleme geldiğinde mecburen tekrar crack yapmak gerekiyor.Hangi program olursa olsun crackleniyorsa antivirüs programları bu crack dosyalarını virüs olarak görüp engellemeye çalışır / engeller.Bu yüzden lisansını satın almadığınız bir programı kırıp kullanmak istiyorsanız bu crackleri kullanmak zorundasınız.Bunun yoluda önce antivirüs programının gerçek zamanlı korumasını kapatacaksınız crack dosyası ile programı kıracak / lisanslayacaksınız sonra crack dosyasını silecek ve antivirüs programınızın gerçek zamanlı korumasını tekrar açacaksınız.Bildiğiniz , bilmediğiniz bütün programları full olarak yani crackleriyle veya ön aktivasyonlu olarak bulacağınız site Filecr adlı sitedir.Ben bütün programları bu sitede buluyor ve kullanıyorum.Bu sitedeki IDM e ait indirme linki . Ayrıca bu sayfada 5 yorum yukarıda ByChilavert ın paylaştığı ve benimde deneyerek yorum yazdığım IDM Online Installer adlı programda sorunsuz bir şekilde kurulum yapıyor tabii yine önce antivirüs programınızı kapatmanız gerekiyor.Umarım anlatabilmiş ve faydalı olabilmişimdir.

IDM her güncelleme geldiğinde mecburen tekrar crack yapmak gerekiyor.Hangi program olursa olsun crackleniyorsa antivirüs programları bu crack dosyalarını virüs olarak görüp engellemeye çalışır / engeller.Bu yüzden lisansını satın almadığınız bir programı kırıp kullanmak istiyorsanız bu crackleri kullanmak zorundasınız.Bunun yoluda önce antivirüs programının gerçek zamanlı korumasını kapatacaksınız crack dosyası ile programı kıracak / lisanslayacaksınız sonra crack dosyasını silecek ve antivirüs programınızın gerçek zamanlı korumasını tekrar açacaksınız.Bildiğiniz , bilmediğiniz bütün programları full olarak yani crackleriyle veya ön aktivasyonlu olarak bulacağınız site Filecr adlı sitedir.Ben bütün programları bu sitede buluyor ve kullanıyorum.Bu sitedeki IDM e ait indirme linki . Ayrıca bu sayfada 5 yorum yukarıda ByChilavert ın paylaştığı ve benimde deneyerek yorum yazdığım IDM Online Installer adlı programda sorunsuz bir şekilde kurulum yapıyor tabii yine önce antivirüs programınızı kapatmanız gerekiyor.Umarım anlatabilmiş ve faydalı olabilmişimdir.
yüreğine sağlık

Konuyu görüntüleyenler

Geri