Yardım İDM chrome uzantısı çalışmıyor

aborjin_21

Üye
Konular
22
chromede iyice saçmalamaya başlayan idm nin uzantısı da artık çalışmamaya başladı... bu konuda bilgisi olan var mı ? sorunun kaynağı nedir ? programı sildim baştan yükledim sonuç yine aynı.. ürüm 6,42.. bu idm ye karşı ciddi anlamda rakip olan bir indirme uzantısı yokmu gerçekten.. piyasada olan bir çoğu vasat

Adsz

bende calışıyordu şimdi güncelledim uzantı calışmadı

Günceleme geldiği için öyle yapıyor.
Esksini kaldırıp son sürümü kurman gerekiyor.

Günceleme geldiği için öyle yapıyor.
Esksini kaldırıp son sürümü kurman gerekiyor.
full programlarda bulamadım son sürümü... varmıdır beni yönlendireceğin bir yer sağlam sorunsuz olan bir mekan ?

full programlarda bulamadım son sürümü... varmıdır beni yönlendireceğin bir yer sağlam sorunsuz olan bir mekan ?
İDM'yi komple kaldır, Eğer taracılardaki eklentiler kalkmadıysa onları da manuel olarak kaldır;
sonra reset at ve bunu kur.
( )

İndirme sayfası da burada;

İDM'yi komple kaldır, Eğer taracılardaki eklentiler kalkmadıysa onları da manuel olarak kaldır;
sonra reset at ve bunu kur.
( )

İndirme sayfası da burada;
tşkler hallettim.. ama bu seferde başka bir sorun çıktı :)) windows tuşu artık çalışmıyor ... bir çok video bilgi vs baktım denedim olmadı ..şimdi bu windowş tuşu ve ekranın sol altındaki pencere tuşu durduk yere neden çalışmamaya başladı yaw.. varmı bir bilgin bu konuda ?

tşkler hallettim.. ama bu seferde başka bir sorun çıktı :)) windows tuşu artık çalışmıyor ... bir çok video bilgi vs baktım denedim olmadı ..şimdi bu windowş tuşu ve ekranın sol altındaki pencere tuşu durduk yere neden çalışmamaya başladı yaw.. varmı bir bilgin bu konuda ?
Başıma gelmeyene kadar bir bilgim olamaz, o konuda. :)

En çok kullandığım program olduğu için lisans satın aldım. Güncellenecek mi uzantı gidecek mi derdim yok artık. Size JDownloader tavsiye ederim. Sitelerdeki videoları hepsini indirmeyi ve çalma listesinin tamamını indirmeyi sağlıyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri