Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
2025'te hiç bu kadar gülmemiştim.Acikca belirttim zaten, iboplayerda ucretsiz 1 hafta kullanirsin ve mod yapildiginda liste ekleyip silebilirsin lakin deneme suren bittiginde satin almaya tesvik icin listeleriniz devamli silinir ama sorun degil silinsin ben eklerim diyorsanizda kullanabilirsiniz. Uygulama virus vs icermez. Zararida yoktur.
Bu senin yapmış olduğun uygulamam mı?Senin emeğinse tebrik ederim.Kullanmayan bilmez.Piyasadaki en iyisi.Bende yüklü şuan.En az yüz tane İptv denemiştirim hepsi kötü.Bitanede Hot İptv var ama İbo yu tutmuyor denedim.En güzelü ibo player pro.Tam konuyu anlayamadım sildinizmi?Ama ben izliyorum.Gördüğümüz aksaklıkları sana nası ileteceğiz.Seni nerden bıluruzPlay storedeki yorumlara siz bakmayın bu programın ben onay vermesem beğenmesem takdir etmesem bu sitede paylaşmam uzun yıllardır bu işlerin içindeyim 160 kadar denediğim IPTV Player arasında en iyisi ve ömür boyu kullanım lisansı var PEKİ SİZ HİÇ ZAHMET BUYURUP programı kurup DENEDİNİZ Mİ![]()
Uygulama bana ait değildir gönül rahatlığı ile İbo Playeri ömür boyu kullanabilirsiniz. Ben sadece bu kadar asılsız kuru tantana nedeniyle indirme linklerini sildim yani bundan sonra hiç kimse İbo Pro Player'i indiripte kullanamayacak. İyi geceler afiyetler dilerim.Bu senin yapmış olduğun uygulamam mı?Senin emeğinse tebrik ederim.Kullanmayan bilmez.Piyasadaki en iyisi.Bende yüklü şuan.En az yüz tane İptv denemiştirim hepsi kötü.Bitanede Hot İptv var ama İbo yu tutmuyor denedim.En güzelü ibo player pro.Tam konuyu anlayamadım sildinizmi?Ama ben izliyorum.Gördüğümüz aksaklıkları sana nası ileteceğiz.Seni nerden bıluruz
Ben iki aydır kullanıyorum Bizde niye silmiyor .Ya siz anlatamıyorsunuz.Ömür boyu 7.99 € veriyorsun oldu bitdi.Selamlar öncelikle çok teşekkür ederim sağolun varolun elinize emeğinize sağlık. Ben sorunu diğer bir kaç arkadaş daha yazmış aslında yazdım ama belki oradan görmediniz diye tekrar yazıyorum sorun yüklenen dosyaları silmesi uygulama harika çok güzel fakat her girişte listeyi yeniden yüklemek gerekiyor çünkü çıkış yapınca siliyor ne yapacağız bu durumda? Yardım ve tavsiye için şimdiden çok teşekkür ederim.
Programı aç kardeş link ekleme bölümünde gördüğün qr ekranı telefonun kamerasına okut veya altta yazan siteye giriş yap mac adresini yaz okey de durumu anlarsın umut ediyorumYa kardeşim ben sani anlayamadım programı kurduktan sonra elindeki M3u url'yi URL girilecek bölüme yazıyorsun yada kopyala/yapıştır yapıyorsun hepsi bu kadar senin QR kodu ile ne işin var uygulama LİMİTSİZ SÜRÜMDÜR ne 5 günü 7 günü
Hayırdır nejdet durup dururken sen şimdi niye bi havalandınBu uygulama ömür lisanslıdır. günlerce test edilmiştir. 3 aydır kullanılmaktadır bir çok farklı M3U listeleri Play liste eklenerek % 100 olumlu sonuçlar alınmıştır kendinizi ne yaptığınızı nasıl kurulum yaptığınızı cihazınızı, yazılımınızı, kendi sisteminizi kontrol ediniz lütfen.
Bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yazmayın kimbilir belki de programı hiç kurmadın bile![]()
Haddi aşan terbiye sınırlarını zorlayan mesajın için utanmalısın sana insan gibi cevap vermişim zaten.Hayırdır nejdet durup dururken sen şimdi niye bi havalandın
Okuduğunu anlamama gibi bir sorunun mu var
msj da ben ne yazmışım shameltv gibi dosya olarak liste yüklenmiyor galiba demişim ,
Yani sadece url üzerinden mi liste yükleniyor dosya olarak da depolamadan seçip liste yükleniyor mu diye sormuşum
Şimdi bu msj'ın neresi sana battı