Ibo Pro Player Premium v3.8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denemedim play store ye baktım hakkında yorumlar olumsuz en azından satın almış kişilerin mağdur edilmemesi lazım geri dönüş olması lazım

denemedim play store ye baktım hakkında yorumlar olumsuz en azından satın almış kişilerin mağdur edilmemesi lazım geri dönüş olması lazım
Play storedeki yorumlara siz bakmayın bu programın ben onay vermesem beğenmesem takdir etmesem bu sitede paylaşmam uzun yıllardır bu işlerin içindeyim 160 kadar denediğim IPTV Player arasında en iyisi ve ömür boyu kullanım lisansı var PEKİ SİZ HİÇ ZAHMET BUYURUP programı kurup DENEDİNİZ Mİ :unsure:

Play storedeki yorumlara siz bakmayın bu programın ben onay vermesem beğenmesem takdir etmesem bu sitede paylaşmam uzun yıllardır bu işlerin içindeyim 160 kadar denediğim IPTV Player arasında en iyisi ve ömür boyu kullanım lisansı var PEKİ SİZ HİÇ ZAHMET BUYURUP programı kurup DENEDİNİZ Mİ :unsure:
acelesi yok denerim ama ben tivi mate yi ömür boyu kullanıyorum ilk açılışta satın alma istiyorsa kullanmam var öyle programlar daha ne olduğunu anlamadan kullanmadan satın al diyor kaldırıyorum

Bu programı ben kullanmıyorum şittedle tavsiye ederim en hızlı kanal geçişleri bunda.

indirdim mi box da kurulumu yapip bakalim. paylasim icin cok tsk.

Ya bir tek benim aklıma mı geliyor, programın ismi ile ilgili kafamda oluşan görsel?

Paylaşım için teşekürler .Keşke Mediafire dosyayı yükleseydiniz..Birde virustotal 3 risk gösteriyor.kaspersky ve bitdefender tarama dışı kaspersky kulanan dosyayı tarayıp sonuç yazabilirmi?sonuçta parayla alınan iptv bilgilerinizi girmek size kalmış.

Son düzenleme:
Ya bir tek benim aklıma mı geliyor, programın ismi ile ilgili kafamda oluşan görsel?
İsim Türkçeymiş gibi duruyor ama yapımcısı hakkında hiçbir bilgi olmayan (vuproapp) diye biri aslinda google nin böyle adı adresi bilinmeyen ne üdüğü bellisiz programlara yer vermemesi lazım .Adam oraya programını koymuş benim tüm bilgilerime erişe biliyorsa benim de onun bilgilerine erişmem lazım

Uygulama için teşekkürler 👍
Ebeveyn şifresi kaç?
HIZLI VE GÜÇLÜ IPTV PLAYER:

Ibo Pro Player Açıklaması

Hızlı bir şekilde m3u çalma listenizi yükleyecek ve en sevdiğiniz kanalları herhangi bir aksaklık olmadan oynatacak profesyonel ve hızlı bir m3u oynatıcısıdır

Android akıllı TV'ler, akıllı telefonlar ve tabletler için çalışan bir m3u akış oynatıcısı olan Ibo Pro Player ile tanışın. Gelişmiş bir m3u akış oynatıcısı, basit kullanıcı arayüzü ve gelişmiş m3u oynatıcı kontrolleriyle, TV şovlarının, filmlerin, sporların veya beğendiğiniz her şeyin keyfini çıkarmanın daha akıllı ve kolay yoludur.

Özellikle Ibo Pro Player 4k dahil tüm ekran çözünürlüklerini desteklediğinden. ➕ Ibo Pro Player'A ÇALMA LİSTELERİ EKLEYİN Hızlı m3u akışı için optimize edilmiş olan android oynatıcımız, m3u çalma listelerinizi kolayca yükleyecektir. İçeriğinizi, benzer m3u oynatıcı m3u uygulamalarında bulabileceğiniz gecikmeler veya olağan aksaklıklar olmadan en yüksek kalitede izleyin.

Ibo Pro Player ÖZELLİKLERİ: - m3u URL'lerini veya çalma listelerini yayınlamak için kolay işlem - basit kullanıcı arayüzü - Ibo Pro Player, Android TV'lerin, akıllı telefonların, Android çubuklarının ve Android kutularının tüm ekran çözünürlüklerini destekler. - filmler ve diziler için yayın tarihini, içeriği, oyuncuları, fragmanı, derecelendirmeleri görün - kanalları ve filmleri/dizileri favorilere ekleyin - MX, VLC oynatıcısını ve Hızlı Akışı destekler - filmlerde ve dizilerde dilleri seçin - filmlerde ve dizilerde altyazıları seçin – ve ebeveyn kontrolü.

M3U AKIŞ OYNATICIMIZI NASIL KULLANIRSINIZ: - Bir m3u URL'si veya çalma listesi ekleyerek sınırsız TV keyfini yaşarsınız.

Ekli dosyayı görüntüle 2809Ekli dosyayı görüntüle 2810

Ekli dosyayı görüntüle 2811Ekli dosyayı görüntüle 2812
Uygulama için teşekkürler 👍
Ebeveyn şifresi kaç?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri