Rec tv in..tan bin kat daha iyi kaliteli maç yayınları var dizi filmler var izleyebiliyorsunuzÜcretli yapınca kimse rağbet göstermez 576p yayınla koskca i..t TV amblemi ile kimse izlemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Rec tv in..tan bin kat daha iyi kaliteli maç yayınları var dizi filmler var izleyebiliyorsunuzÜcretli yapınca kimse rağbet göstermez 576p yayınla koskca i..t TV amblemi ile kimse izlemez
Deep vardı o ah ah kapanmasaydı hepsine takla attırırdıRec tv inat tan bin kat daha iyi kaliteli maç yayınları var dizi filmler var izleyebiliyorsunuz
Rec ve HDO güzel zaten. Ben maç izlemiyorum. Babam izler. Ben yeni görünce Premium kısmını, ona şaşırdım sadece.Rec tv in..tan bin kat daha iyi kaliteli maç yayınları var dizi filmler var izleyebiliyorsunuz
Eyvallah. Haklısınız. Burada şu sorun çıkacak bu sefer. Bir şey olduğunda kime ve nereye başvuracağız? Bu Ip TV ler için de geçerli. Yasal paralı platformlar bile insanın yüzüne bakmıyorken bir sorunda kimi bulacağız? Diğer ve en önemli konu. Ödeme nereye nasıl yapılacak? Bir ödeme yaparsın. Hesap para aklama listesindedir önceden. Sonra gel buraya birader derler. Raporu koyarlar önüne. Derdini anlatamazsın. Sanırım o nedenle kripto ödeme demişler ama artık onların da takibi yapılabiliyor diye duymuştum ama teyit etmem lazım.Gün gelcek uygulama kalmıcak zaten artan malıyeler bazında herkez cuzı mıktarda olsa bu yola basvurcak haklılık paylarıda var eger hızmet ıyıse çok üzemeyen bır bedel uygun olur sıstemın canlı kalması ıcın.
takibi yapılıyor hocam şunuda söylıyım yıllardır !ptv kullanan cok kesım var sıstem buna evrılcek zaten bu zamana kadar denk gelmedım duymadım zaten sorunlu bır ıs sıkayet edecegın mecra yok sende suclusun tamamen allah emanetsın adama kalmıs guvendıgın bıldıgınız kesım ve daha once tecrube etmıs kısılerın sozune gıdıceksın artık .. ama dedıgım gıbı çokta uzakta sayılmaz hersey ıllakı paralı olacakEyvallah. Haklısınız. Burada şu sorun çıkacak bu sefer. Bir şey olduğunda kime ve nereye başvuracağız? Bu Ip TV ler için de geçerli. Yasal paralı platformlar bile insanın yüzüne bakmıyorken bir sorunda kimi bulacağız? Diğer ve en önemli konu. Ödeme nereye nasıl yapılacak? Bir ödeme yaparsın. Hesap para aklama listesindedir önceden. Sonra gel buraya birader derler. Raporu koyarlar önüne. Derdini anlatamazsın. Sanırım o nedenle kripto ödeme demişler ama artık onların da takibi yapılabiliyor diye duymuştum ama teyit etmem lazım.
Zaten her şey paralı. Senden para alınmıyorsa senin haberin yoktur ama paradan daha önemli şeylerini alıyorlardır. Meşhur laf. Benim paralı platformlara da güvenim yok. Hem iki yüzlülük diz boyu. Ondan bu uygulamaları tercih ediyoruz zaten. Yoksa illaki yaptıkları işin maliyeti vardır. Ama dediğim konu muhatap bulmak meselesi. Bu gözler ne rezillikler gördü. O nedenle çok temkinliyim. Ip TV falan hiç girmem o işlere param olsa bile.takibi yapılıyor hocam şunuda söylıyım yıllardır !ptv kullanan cok kesım var sıstem buna evrılcek zaten bu zamana kadar denk gelmedım duymadım zaten sorunlu bır ıs sıkayet edecegın mecra yok sende suclusun tamamen allah emanetsın adama kalmıs guvendıgın bıldıgınız kesım ve daha once tecrube etmıs kısılerın sozune gıdıceksın artık .. ama dedıgım gıbı çokta uzakta sayılmaz hersey ıllakı paralı olacak![]()
bazı apk lar senın kısısel bılgılerını alıyor zaten bunları fıslese o bıle ek kaynak çokta sey yapmamak lazım hocam sonucta acık hedef hersey ne kadar dıkkatlı olsakta kacak göcek apkların ıcınde yasıyoruzZaten her şey paralı. Senden para alınmıyorsa senin haberin yoktur ama paradan daha önemli şeylerini alıyorlardır. Meşhur laf. Benim paralı platformlara da güvenim yok. Hem iki yüzlülük diz boyu. Ondan bu uygulamaları tercih ediyoruz zaten. Yoksa illaki yaptıkları işin maliyeti vardır. Ama dediğim konu muhatap bulmak meselesi. Bu gözler ne rezillikler gördü. O nedenle çok temkinliyim. Ip TV falan hiç girmem o işlere param olsa bile.
ne kadarUygulama şu an olduğu gibi ücretsiz ve reklamlı kalacak ama isteyen reklamları kaldırmak için ücret ödeyip reklamsız olarak kullanım sağlayacaktır diye yorumladım ki böyle olacağını düşünüyorum yani değişen bir şey olmayacak isteyen reklamlı istemeyen ücret ödeyip reklamsız kullanım sağlar ki ben kullandığım zamanlarda modlayıp kullanıyordum.
bende aynı düşüncedeyim..Uygulama şu an olduğu gibi ücretsiz ve reklamlı kalacak ama isteyen reklamları kaldırmak için ücret ödeyip reklamsız olarak kullanım sağlayacaktır diye yorumladım ki böyle olacağını düşünüyorum yani değişen bir şey olmayacak isteyen reklamlı istemeyen ücret ödeyip reklamsız kullanım sağlar ki ben kullandığım zamanlarda modlayıp kullanıyordum.
Hocam demekki kodlamak reklamdan daha kısa oluyorUygulama şu an olduğu gibi ücretsiz ve reklamlı kalacak ama isteyen reklamları kaldırmak için ücret ödeyip reklamsız olarak kullanım sağlayacaktır diye yorumladım ki böyle olacağını düşünüyorum yani değişen bir şey olmayacak isteyen reklamlı istemeyen ücret ödeyip reklamsız kullanım sağlar ki ben kullandığım zamanlarda modlayıp kullanıyordum.
İran sinamasinda baba tavsiye ederim guzel bi diziİran Sinemasının boşuna konmuşu olur mu ya? İran Sineması dediğinde bir sanat, bir doğallık, bir güzellik.... Yapıyorsun madem üstad izle. Fim adı ver. Ben sana alt yazı gönderirim. Ne olacak derdin dil olsun.