dehakan7
Müdavim
- Konular
- 415
Kampanya güzel inceleyin derim ...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
evet 2 adet 999 teki 499 olmuşGüzel fiyat başlıktaki hocam ama yok öyle bir şey999 TL yazsaydınız daha uygun olurdu. Bir tanesinin fiyatını yazınca ikisi o fiyata geliyor gibi olmuş.
Kral ne. Işle mesgulsunuz.sabah akşam forumdasinizKampanya güzel inceleyin derim ...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kral ne. Işle mesgulsunuz.sabah akşam forumdasiniz![]()
Hızım fena değil hemen yakaladımDüzenlerken sil'e basıp onay verdim. Değişik bir durum ama o mesajı ben yazmıştım evet![]()
Aynı mesajı tekrar yazana kadar cevaplamıştınız. Evet hız konusunda yakalamak imkansız gibiHızım fena değil hemen yakaladım![]()
Mersi ,boş olunca oluyor birazAynı mesajı tekrar yazana kadar cevaplamıştınız. Evet hız konusunda yakalamak imkansız gibi![]()
Daha çok YHT gibi
Bu muGüzel fiyat başlıktaki hocam ama yok öyle bir şey999 TL yazsaydınız daha uygun olurdu. Bir tanesinin fiyatını yazınca ikisi o fiyata geliyor gibi olmuş.