Huhu.to m3u listesi

Arkadaşlar selam forumda birsürü link denedim ama çoğuları bir süre sonra donuyor ancak huho.to da hiç bir sıkıntı bulamadım burada bir m3u listesi yapabilecek bir arkadaş varmıdır öyle bir şansımız teşekkürler

Arkadaşlar selam forumda birsürü link denedim ama çoğuları bir süre sonra donuyor ancak huho.to da hiç bir sıkıntı bulamadım burada bir m3u listesi yapabilecek bir arkadaş varmıdır öyle bir şansımız teşekkürler

Ekli dosyalar

• HuhuTv.txt
    84.3 KB · Görüntüleme: 83
m3u listesi yapmak çok basit aslında.
Not defteri açın:

Kod:
#EXTM3U
#EXTINF:-1 tvg-name="KanalAdı" tvg-id="Kanaladı.tr" tv-logo="http//logoadresi/logo.png" group-title="Kanala Ait Grup" ,Kanal Adı
gttp://kanaliGosterecekAdres/kanalinm3u8adi.m3u8

En üstteki #EXTM3U sabit kalacak sonraki satırlar her bir kanal için böyle olacak. Eksiği olabilir ama yani illa ki resim eklemeyebilirsiniz o zaman tvg-logo bilgisini eklemezsiniz ya da gruba gerek yok derseniz group-title eklemezsiniz gibi. Sadece kanallar listelensin derseniz eğer;

#EXTM3U
#EXTINF:-1,Kanal Adı
URL Adresi
URL Adresi
URL Adresi

...

Bu şekilde sade bir liste hazırlayabilirsiniz.
Sonra farklı kaydet diyerek istediğinizDosyaAdı.m3u olarak kaydedin.

Böylece dosya olarak ekleyebilir ya da Google Drive, Dropbox veya GitHub gibi bir yere ekleyip URL olarak ekler kullanırsınız listenizi.

Kendi listenizi yapıp dosya olarak kullanabilirseniz eğer cihazınızda deneyerek, istediğiniz taktirde bana dosyayı gönderirseniz sizin için kendi GitHub hesabıma ekleyip size linkini verebilirim. Direkt ya da kısaltarak kullanırsınız.
adresi hangi sitede kısaltıyoruz acaba

Arkadaşlar bu linkleri bende aldım veya sizin verdiğiniz liste açamadım hata veriyor nerede hata yapıyoruz? oynatıcılardanmı kaynaklı acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Geri