Huawei MatePad Pro ile Sinetech Drive’dan dosya indirmek?

BtnGnz

Üye
Konular
24
Esenlikler,
Huawei MatePad Pro’ya drive’dan nasıl dosya (örn:inatpro) indirebilirim?
Bilindiği üzere işletim sistemi HarmonyOS 2.0.0 Google ile uyumsuz, dolayısıyla drive’a ulaşmıyor.
Telegram’dan diğer bazı uygulamaları indirebilmiştim, ama bilindiği gibi İnat telegram içinde yok.
Gspace kurdum ama yine beceremedim, Chrome’un kendisini bile açamadım, Opera ve Yandex tarayıcılar da Google drive’a ulaşamıyor? (Buradaki soru işareti benim beceremediğim içindir)
Bu tableti bilgisayarcım öyle önerdiği için önceden almış olduğum Huawei Matebook ile uyumlu olur düşüncesiyle almıştım, ama bu Google uyumsuzluğu cidden tam bir PITA (Pain in the ass), çok pişmanım, hiç kullanamıyorum, ilk fırsatta elden çıkarmak istiyorum, neyse durum bu!
İlgilenebilip çözmeye yardımcı olabilecek olanlara peşinen emek ve zamanları çok teşekkür ederim.

Telegram kurabiliyor musunuz ? çoğu uygulamanın telegram kanalı var apk olarak indirebilirsiniz oralardan

Telegram kurabiliyor musunuz ? çoğu uygulamanın telegram kanalı var apk olarak indirebilirsiniz oralardan
Yanıt için teşekkürler ama önceki mesajımda belirttiğim gibi telegram var ama içinde inat yok! :)

Gspace uygulamasını kur app galeryden.
Gspace içine girip play Store'dan drive indir keyfine bak. Drivedaki dosyaların üzerine direk tıklayınca kurmayabilir uygulamayı. Uygulamanın sağ üstteki üç noktaya basıp indir dersen cihazın download klasörüne iniyor apk. Ben 2 yıldır bu şekilde kullanıyorum

Gspace uygulamasını kur app galeryden.
Gspace içine girip play Store'dan drive indir keyfine bak. Drivedaki dosyaların üzerine direk tıklayınca kurmayabilir uygulamayı. Uygulamanın sağ üstteki üç noktaya basıp indir dersen cihazın download klasörüne iniyor apk. Ben 2 yıldır bu şekilde kullanıyorum
Teşekkür ederim ama bunu zaten ilk mesajımda belirtmiştim, yapmıştım “drive”dan kastım: Sinetech Drive idi.
Google drive’a girdiğimde sadece kendi dosyalarımı görüyorum, Sinetech drive yok, zaten sorum Sinetech Drive’a nasıl girebilirim idi!
Bu konuda da yardımcı olabilir iseniz minnettar kalırım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ama bunu zaten ilk mesajımda belirtmiştim, yapmıştım “drive”dan kastım: Sinetech Drive idi.
Google drive’a girdiğimde sadece kendi dosyalarımı görüyorum, Sinetech drive yok, zaten sorum Sinetech Drive’a nasıl girebilirim idi!
Bu konuda da yardımcı olabilir iseniz minnettar kalırım.
Youtube sayfasında videosu var Tarık abinin anlatıyor nasıl olduğunu sinetech kanalında

Geri