İndirim🔥 Huawei MatePad 11.5 6.899 TL

Bendekinde ram 8 GB ama aman aman fark edeceğini sanmıyorum, özellikle ekranı çok iyi ve performansından ben şahsen çok memnunum.

Bendekinde ram 8 GB ama aman aman fark edeceğini sanmıyorum, özellikle ekranı çok iyi ve performansından ben şahsen çok memnunum.
MicroG ile Google servisleri sorunu tamamen çözülüyor diyorlar. GBox'dan farkı kandırıcıyı sanal makinede değil de gerçek Google uygulamalarında uyguluyormuş. Bu sayede sorunlar yaşanmıyormuş. Deneme şansınız var mı acaba?

Bu videoda nasıl olduğunu anlatıyor:

Kullandığınız veya tavsiye edeceğiniz bir tablet kalemi var mıdır?

MicroG ile Google servisleri sorunu tamamen çözülüyor diyorlar. GBox'dan farkı kandırıcıyı sanal makinede değil de gerçek Google uygulamalarında uyguluyormuş. Bu sayede sorunlar yaşanmıyormuş. Deneme şansınız var mı acaba?

Bunun konuya alakası nedir?

Ben Gbox kullanıyorum, bir eksiğini göremedim. Ama bu videoda da GBox üzerinden kullanabiliyorsunuz diyor :) MicroG'den bahsetmemiş. Normalde ben de Huawei App Gallery'den direk Youtube'u görüp indir diyorum ve Gbox'a atıyor.

Ama başka bir videoda bir rehber buldum (Huawei'nin sitesinde) orada herhangi bir Google Play uygulamasını yükle deyince MicroG de yükleyeceğim demiyor, direk G Box yüklemen lazım diyor.

Normalde ben de Huawei App Gallery'den direk Youtube'u görüp indir diyorum ve Gbox'a atıyor.
Huawei App Gallery'de Youtube diye arama yapınca Petal Search sonuçları diye ayrı biryer var Youtube'ı ordan indirmeyi deneyin. MicroG indirmek için onay istiyor Youtube yüklemeden önce.

• Beğen
Tepkiler: Pl1
Huawei App Gallery'de Youtube diye arama yapınca Petal Search sonuçları diye ayrı biryer var Youtube'ı ordan indirmeyi deneyin. MicroG indirmek için onay istiyor Youtube yüklemeden önce.
Petal search altında YouTube çıkmıyor. Manuel olarak kurulum rehberi buldum ve onu deneyip mesajımı güncellerim.

• Beğen
Arkadaşlar peki herhangi bir siteden bir apk indirip bu tablete kurulum yapabilir miyiz? Yoksa illa gbox üzerinden mi yapılacak?

• Beğen
Yaklaşık bir senedir Huawie Matepad 11.5 bellek 6gb depolama 128 gb tablet kullanıyorum çok memnunum, ne zaman elime tableti alsam oğlum yine bize görüntüsü ile hava atıyor diyor.

Video ve film izlemek için mükemmel. Apk da kurdum istediğim tv kanalı yada dizi filmleri 4k izliyorum.

Almak isteyenlere tavsiye ederim.

Geri