isimbulamajim
Üye
- Konular
- 76
Fiyatına göre donanımı çok iyi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
GBox ile kolayca oluyorBende notebook bilgisayarı olduğundan paslaşırlar umudu ile tabletini de almıştım ama heyhat, Huawei olduğu için Google tabanlı hiçbir uygulamayı kullanmayıp reddediyor. Araştırmam sonucu Gspace kurarak Google kullanabileceğimi buldum ama tam bir işkence, Huawei bilgisayar ok ama tabletmiş telefonmuş iki defa düşünmek gerekiyor! DİKKAT!
Teşekkürler, iyi güzel de bu GBox nedir, ekşi midir, tatlı, acı mıdır, nerede bulunur, nasıl uygulanır?GBox ile kolayca oluyorBen şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.
Gspace zaten düzgün çalışmıyor. GBox uygulaması var o gayet iyi çalışıyor Huawei App Gallery'den indirebilirsiniz. Bu arada sanal makine dışında Google servislerini MicroG ile direk kurabiliyorsunuz. Huawei uygulama mağazasına bunu entegre etmişti diye hatırlıyorum.Bende notebook bilgisayarı olduğundan paslaşırlar umudu ile tabletini de almıştım ama heyhat, Huawei olduğu için Google tabanlı hiçbir uygulamayı kullanmayıp reddediyor. Araştırmam sonucu Gspace kurarak Google kullanabileceğimi buldum ama tam bir işkence, Huawei bilgisayar ok ama tabletmiş telefonmuş iki defa düşünmek gerekiyor! DİKKAT!
Teşekkürler!Gspace zaten düzgün çalışmıyor. GBox uygulaması var o gayet iyi çalışıyor Huawei App Gallery'den indirebilirsiniz. Bu arada sanal makine dışında Google servislerini MicroG ile direk kurabiliyorsunuz. Huawei uygulama mağazasına bunu entegre etmişti diye hatırlıyorum.
Bunu deneyin.
Eğer çıkmıyorsa bu şekilde de kurabilirsiniz:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Fiyatına göre donanımı çok iyi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Denedinizmi?Teşekkürler!
Evet, GBox indirip açmayı becerebildim, teşekkürler, ama cihaz Android olduğu için çok da ince ayrıntılı kullanmaktan en başından beri tırsıyorum, gerek duymuyorum, sadece kişisel bilgiler olmayan uygulamaları kullanmaya çalışıyorum, iOS’da çok da kolay olmayan mâlum kanallar falan için.Denedinizmi?