Burz
Üye
- Konular
- 3
Selamlar belki biliyorsunuzdur diye size bir şey danışmak istiyordum.
Bazı m3u linklerini VLC player veya aynı altyapıyı kullanan uygulamalarda izlemek istediğimde karşıma şöyle bir ekran çıkıyor ve çarpıya bastıkça tekrardan karşıma çıkıyor, kanalları izlememe izin vermiyor.

Örnek veriyorum şu linki yazdım:
Kullanıcı adı ve parola olan yerlere linkteki username ve password ü giriyorum ama kabul etmiyor.
Televizo ve benzeri uygulamarda bu tarz sorunla karşılaşmıyorum ama benim asıl amacım kendi yapmaya çalıştığım ıptv uygulamama bu linkteki kanalları eklemek. ama bu HTTP yetkilendirme hatasından dolayı uygulamaya linki eklediğimde kanal çalışmıyor.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
İyi forumlar...
Bazı m3u linklerini VLC player veya aynı altyapıyı kullanan uygulamalarda izlemek istediğimde karşıma şöyle bir ekran çıkıyor ve çarpıya bastıkça tekrardan karşıma çıkıyor, kanalları izlememe izin vermiyor.

Örnek veriyorum şu linki yazdım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
pjh6b4GardDX&password=w6Qfgu6FLvxs&type=m3u&output=tsKullanıcı adı ve parola olan yerlere linkteki username ve password ü giriyorum ama kabul etmiyor.
Televizo ve benzeri uygulamarda bu tarz sorunla karşılaşmıyorum ama benim asıl amacım kendi yapmaya çalıştığım ıptv uygulamama bu linkteki kanalları eklemek. ama bu HTTP yetkilendirme hatasından dolayı uygulamaya linki eklediğimde kanal çalışmıyor.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
İyi forumlar...