Homatics kumanda yok.Açılışta kumanda istiyor.Çözüm arıyorum.

tokeroktay

Paylaşımcı
Puan 37
Çözümler 0
@tokeroktay
Homatics Box Q model cihazın orijinal kumandası yok,Factori şekilde resetlenmiş olarak kuruluma geçirilmiş ve android açılışında kumanda tanıtma kısmında kalıyor.Bende aynı resetlemeyi tekrar yaptım.
Elimde aynı sayılacak next blotuot kumanda var birde Epson blotouth kumanda var ikisindede tanıtmayı geçemedim.Kumandalar ses açılışı açma kapatma yapıyor.Next kumanda recovery boot kısmında normal çalışıyor.
Ir kumanda taktım atla tarzı vesaire menüde çıkmıyor.Bunu takınca android sayfası geldi sonra yine kumanda tanıtma çıktı.Ünivversal ır kumanda çalışmadı.
Usb klavye takıp F komutlarını denedim olmadı.
Aklıma gelen orijinal bloutot kumanda tanıtma kodunumu görmesi gerekiyor?Her şeyi ile aynı olan Botech modelde kumanda tanıtma istiyordu onla farklı kumanda ile geçmiştim.Bunda olmadı.
Bir süre kumandasını alma imkanı olmayacak bunun için kumanda tanıtmayı geçmenin bir çözümü varmı?
Çözüm için yardım rica ediyorum. :)143914.jpg

Son düzenleme:
Durumu kısmen çözdüm.İlk defa bu şekilde deneyimim oldu.

İlerde bu tip soruna dair işe yarayabilir düşüncesi ile paylaşıyorum.

Cihaz blottut ve wifiden direkt olarak görünmüyor.
Elimde harici şekilde hatsız Telefona play store ile homatics kumanda uygulasını kurdum,cihazı açınca kumanda tanıtma geldiğinde tv yi aramaya basınca uygulamada android ürünün modeli box Q olarak belirdi önce sevindim tabi tıklayınca eşleşme şifresi istedi ve istediği diger şey wifisi olan tv idi oda bende yoktu tabi 1 kaç gün sonra aklıma fikir geldi sonuçta tek şart aynı wifiye baglı olması gerekliliği tel uygulaması neden kendi içinde istenilen kod şifreyi göstermedi bilmiyorum sonuçta teldeki uygulama çalışacak neyse belkide hatalı düşünüyorum ve uygulama tv de gördüğünüz kodu girin yazıyor ve başka bir android cihazıda aynı zamanda açıp tv wifisi olarak belki görür diye denedim işlem oldu.Cihaz açıldı.Artık cihazla derinsel çöktürene kadar bakalıyım çökmeye karşı güvenliği varmı orijinal homatics kumanda gelene kadar uğraşabileceğim. :ROFLMAO:

Geri