Homatics Dune HD Homatics Box R 4K Plus

Güzel modelmiş :)

Bugun kurdum. Su an memnunum. Hizli olsun diye almistim, gayet de hizli calisiyor. Diger modelden tek farki Dune Media Center uygulamasi. Uygulamayi yukledim fakat iptv, film vs nasil ekleyecegimi bulamadim. Cok da ihtiyacim yok gerci de belki daha rahat olur kullanimi diye denemek istemistim. Belki bir cozumunu bilen vardir.

Bugun kurdum. Su an memnunum. Hizli olsun diye almistim, gayet de hizli calisiyor. Diger modelden tek farki Dune Media Center uygulamasi. Uygulamayi yukledim fakat iptv, film vs nasil ekleyecegimi bulamadim. Cok da ihtiyacim yok gerci de belki daha rahat olur kullanimi diye denemek istemistim. Belki bir cozumunu bilen vardir.
ben de kaan kaya'nın tanıtımını gördüm merak etmiştim

Apk yükleyeceksiniz hocam Shamel tv Hot iptv gibi uygulamalara linkinizi yükleyip izleyebilirsiniz.

Dune Media Center uygulamasini nasil calistiracagimi cozemedim. Yoksa diger her seyim hali hazirda kurulu.

Dune Media Center uygulamasini nasil calistiracagimi cozemedim. Yoksa diger her seyim hali hazirda kurulu.
Hocam Dune Media Player hard disk veya flash bellekten film izlemek içindir iptv ile alakası yoktur. Yani film ariviniz varsa usb uzerinden cihaza bağlayıp filmlerinizi izleyebilirsiniz.Arivinizdeki filmlerin posterlerinide otomatik yükler.

Hocam bende Homatics R4K Plus var media playerin kendisi iptv oynatmaz apk yükleyip linkinizi girdikten sonra player oynatmaya başlar

Dune cihazi ile Homatics R4K arasindaki fark bu uyguluma. Sitelerinde de hic bir bilgi yok. Dedigim gibi bir sorun var. Sizin dediginizi anliyorum ki zaten oyle kullaniyorum. Benim derdim uygulamayi duzeltmek.

Geri