Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ben de kaan kaya'nın tanıtımını gördüm merak etmiştimBugun kurdum. Su an memnunum. Hizli olsun diye almistim, gayet de hizli calisiyor. Diger modelden tek farki Dune Media Center uygulamasi. Uygulamayi yukledim fakat iptv, film vs nasil ekleyecegimi bulamadim. Cok da ihtiyacim yok gerci de belki daha rahat olur kullanimi diye denemek istemistim. Belki bir cozumunu bilen vardir.
Apk yükleyeceksiniz hocam Shamel tv Hot iptv gibi uygulamalara linkinizi yükleyip izleyebilirsiniz.Bugun kurdum. Su an memnunum. Hizli olsun diye almistim, gayet de hizli calisiyor. Diger modelden tek farki Dune Media Center uygulamasi. Uygulamayi yukledim fakat iptv, film vs nasil ekleyecegimi bulamadim. Cok da ihtiyacim yok gerci de belki daha rahat olur kullanimi diye denemek istemistim. Belki bir cozumunu bilen vardir.
Hocam Dune Media Player hard disk veya flash bellekten film izlemek içindir iptv ile alakası yoktur. Yani film ariviniz varsa usb uzerinden cihaza bağlayıp filmlerinizi izleyebilirsiniz.Arivinizdeki filmlerin posterlerinide otomatik yükler.Dune Media Center uygulamasini nasil calistiracagimi cozemedim. Yoksa diger her seyim hali hazirda kurulu.