Homatics box R 4k Plus

ygmrshn

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar homatics TV box satın aldım sormak istediğim konu şu, benim d smart üyeliğim vardı ama Google play Store'dan arattığımda bulamıyorum uygulamasını
Bu cihazda kullanılamıyor yazıyor
Sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mıdır
D smart müşteri hizmetlerini aradığımda TV boxla alakalı dediler sağolsuınlar 😄

Ekli dosyalar

• IMG_20241207_172501.jpg
    IMG_20241207_172501.jpg
    368.2 KB · Görüntüleme: 42
  • Beğen
Tepkiler: X38
Bence bulamazsın Dsmart cihaz ve kartla çalısan platformlardan eğer Dsmart go üyesi olur iseniz o zaman olur

Ayni cihaz bendede var kurup paylasim yaparim tahminen yeni mod yapmak gerekir...

Dsmart go çıkması lazım playstorede. Bende dreamstar nova var sizin makinanın aynısı neredeyse üreticide aynı bende dsmart go çıkıyor playstorede

Son düzenleme:
Playstorede aratarak bulamadıysanız en alttaki bölümlere bakın eğlence bölümünde olması lazım

ygmrshn

Birde D-Smart yerine dsmart diye aratın

Ben sizin için kendi box'uma kurdum sonra yedek alma ile yedek alıp kurulum dosyasını indirdim

Buyrun. Umarım çalışır.

Olmaz ise bunu indirip deneyin

Bunlar box için lduğundan cep telefonunda çalışmaz

Son düzenleme:

ygmrshn

Birde D-Smart yerine dsmart diye aratın

Ben sizin için kendi box'uma kurdum sonra yedek alma ile yedek alıp kurulum dosyasını indirdim

Buyrun. Umarım çalışır.

Olmaz ise bunu indirip deneyin

Bunlar box için lduğundan cep telefonunda çalışmaz
Hocam Allah razı olsun play stroda hiçbir şekilde bulamadım linkle kurdu şuan açıldı, çok teşekkür ederim

Hocam Allah razı olsun play stroda hiçbir şekilde bulamadım linkle kurdu şuan açıldı, çok teşekkür ederim

Bende bir ara dsmart aboneliği vardı. O zaman dsmart go da kurayım diye Botech almıştım fakat playstorede bende bulamadım. Direk iade ettim cihazı. Valla bu kısıtlamalar nedir anlamıyorum. Paramız ile rezilolmak bu resmen. Bi salın kullanıcılar isteyen istediğini kursun bu nedir arkadaş bunu karabilirsin bunu kuramazsın.

Şuan dreamstar Nova var bende Tuner'de aldım Dsmart'ı iptal ettirdim. Dsmart cihazıyla resmen tv seyretmiyormuşum ben Dreamstar Novanın görüntü kalitesi süper. Uydu kanalları çok güzel gösteriyor. Eee diğer kanallarıda artık iptv den devam

https://forum.sinetech.tr/konu/yolunacak-tavukmuyuz.1020/

Burası sizin cihaz için yarı resmi destek birimi gibi. Firma ile direk iletişime geçiyorlar. Derdinizi orada da anlatırsanız iyi olur en azından önlem alırlar çünki yakında yeni rom güncellemesi çıkartacaklar

Geri