Homatics Box R 4K Plus için air kuman da önerisi.

yakamoz58

Üye
Konular
1
Homatics Box R 4K Plus cihazım bu gün elime ulaştı gayet güzel bir cihaz tek eksisi kumanda da air özelliğinin bulunmaması,f/p air özelliği olan ve bu cihazla uyumlu kumanda almak istiyorum.deneyimli arkadaşlardan öneri öneri bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

Homatics Box R 4K Plus cihazım bu gün elime ulaştı gayet güzel bir cihaz tek eksisi kumanda da air özelliğinin bulunmaması,f/p air özelliği olan ve bu cihazla uyumlu kumanda almak istiyorum.deneyimli arkadaşlardan öneri öneri bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
O kumada sadece rakamlı air değil benim önerim temudan https://share.temu.com/GLTZG7Omv1A. Çok kaliteli kullanışlı fiyatı vergide dahil ettiğinde yine çok çok uygun

bu kumandayı tavsiye ederim tüm cihazlara uyumlu ve tüm özellikler bir arada

tavsiyeniz için teşekkürler.kumanda güzel ama 1000 lira kumanda için çok pahalıma geldi.

tavsiyeniz için teşekkürler.kumanda güzel ama 1000 lira kumanda için çok pahalıma geldi.
Benim tv nin kumandası ile aynı fiyattı üstelik benimkinin fonksiyonları az malzama kalitesi kötüydü ben de onun yerine bunu almıştım bu çok iyiydi onun için tavsiye ettim

Geri