Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box

bymetpa

Üye
Konular
1
öncelikle belirtiyim cihaz hız ve seri olarak sorunsuz ama bazen ara sıra kumanda çalışmıyor mecburen fiş çekip yeniden takmak zorundayım yoksa asla işlev olmuyor ek not bu çalışmam sorunu sadece cihaz kapatıp daha sonra yeniden kullanmak istedğimde yapmakta
2,ci merak ettiğim cihaz aldığımdan beri güncellemesi gelmedi bu normal mi genelde güncellemek için istekde bulunduğumda cihaznız güncel diyor

3, sorum şu 1 ay evveline kadar xpolere bulut depolama sorunsuz çalışıyordu başkalarıda forumda bu durumdan bahsetmiş ama asla çözüm yok artık g mail hesaplarını desteklemior hata verior

4 cü merak ettiğim cihazda bilgin diye apk var ben kullanıyuorum sorunsuz ama ya bazen sunucuya bağlanamıoyor hatası yada bazen aılmıyor bile bu bilgin adlı apk kullanıpda bu tür sorunlar ile karşılaşan varmı aranızda

cihaza marketde olmayan apk ları nasıl kurabilirim önerisi tavsiyesi olan varsa sevinirim

cihaza marketde olmayan apk ları nasıl kurabilirim önerisi tavsiyesi olan varsa sevinirim
1. usb ile atabilirsiniz
2. uygulama ile telefon yada bilgisayar üzerinden atabilirsiniz, aynı ağ üzerindeki cihaz mantığı...

bende dün desktelemeyen 2 3 pro denedim ses gitti açtım kapadım 2 kere düzeldi

Box cihaza ve telefona bu programı kurun sonra telefondan send karşı taraftan receive yapıp uygulama atabilirsiniz,

Box cihaza ve telefona bu programı kurun sonra telefondan send karşı taraftan receive yapıp uygulama atabilirsiniz,

ben bu nu kullanışlı bulmadım benim istedğim şu şekilde aynı ağdaki pc ye bağlansın onda indirdiğim uygulamarı ulaşıp kurmak istiyorum yani aynı ağda pc deki klosörüme ulaşmak istiyorum

ben bu nu kullanışlı bulmadım benim istedğim şu şekilde aynı ağdaki pc ye bağlansın onda indirdiğim uygulamarı ulaşıp kurmak istiyorum yani aynı ağda pc deki klosörüme ulaşmak istiyorum
Bunu deneyin windows için de oluyor

ARTI YÖNLERİ = 1- Gerçek 4k görüntü ; benim için görüntü kalitesi birinci önceliğimdi ve görüntü kalitesini çok beğendim .( mibox görüntüsü ile ve Çin'den aldığım diğer tv box kutularını denemiş biri olarak homatics görüntüsü ile araların çok fark var. ) 2- Andorid Sürüm yükseltme desteğinin olması. 3- Harici uygulama yükleme desteğinin olması 4- Menü Kısa Yollarnı düzenleyebilmenin olması 5- Dolby Atmos ve DTS Ses desteğinin olması 6- Gerçek 4k Media Playerin olması 7- Google Cast (Ekran Yansıtma Özelliği) olması 8 -Harici Oyun Kolu Bağlantısının olması. 9 -Adaptör başlığının çok oluşu .( yabancı ülke prizleri de düşünülmüş ) 10- Uzaktan kumandasında rakamlarında bulunması.Kumandanın en alt sağ tarafında bulunan(roket sembollü ) düğmesinİ seçtiğiniz bir programın kısa yol olarak atayabiliyorsunuz.Kumandanın bluetooth özelliği var. 11-USB-C girişine homatics Tuneri (satın aldıktan sonra ) kullanarak uydu kanallarını izleyebiliyorsunuz. 12-eternet girişi sayesine kablo ile internete direk bağlanıyorsunuz ve kablosuz bağlanmadaki gibi kopma derdi olmuyor. 13- Android 11 sürümü ile geliyor. EKSİ YÖNLERİ = 1- FİYATININ BENZERLERİNDEN İKİ KATTAN DAHA FAZLA PAHALI OLMASI .(FİRMA BEN ALDIKTAN BİR GÜN SONRA BİRAZ FİYAT İNDİRDİ.) 2- CİHAZI KAPATTIKTAN SONRA FİŞİNİ PRİZDEN ÇEKİP KAPATTIKTAN SONRA TEKRAR TAKTIĞINIZDA CİHAZ KAPALI OLMASI GEREKİRKEN OTOMATİK AÇIK OLUYOR. (Mİ BOX BİLE YAZILIM GÜNCELLEME İLE BUNU DÜZELTTİLER .) 3- KUMANDA PLASTİĞİ ÇOK KALİTELİ DEĞİL .DÜĞMELERE TAM BASMAZSANIZ İŞLEV GÖRMÜYOR. 4- 100 MEGABİTLİK İNTERNETİ DESTEKLİYOR. 1 GİGABİTLİK DEĞİL.

20 Kasım 2024 HB.

Direkt link verseydiniz oradan da okurduk ;))

Cihaz güncellemesini yapmak için cihazın arkasındaki etiketi fotoğraflayıp (kullandığı yazılım versiyonunu da belirterek) firmaya yazıyorsunuz, güncellemeyi bu şekilde yapıyorlar. Dışarıdan usb ile kurmanızı önermem. Şu anda android boxlar 12 veya 14 e hazır değil, sıkıntılar oluşuyor. Ancak belirtiyim; eğer film arşivi yapıyorsanız ideal bir cihaz. Bir de Dune hd'nin çıkardığı Dune hd Homatics var. O bunun bir tık üstünde. Kendi Dune Media Player uygulaması gerçekten çok iyi. Önerileri bunlardır.

Kumandanın işlev görmemesi Bluetooth ile alakalı olabilir çünkü cihaz kapalı iken senin cihaz uyku moduna geçmeden direk kapatıyorsa kumanda kızılötesi cihazı açar yada hec ile tv kumandası ile açabilirsin

ARTI YÖNLERİ = 1- Gerçek 4k görüntü ; benim için görüntü kalitesi birinci önceliğimdi ve görüntü kalitesini çok beğendim .( mibox görüntüsü ile ve Çin'den aldığım diğer tv box kutularını denemiş biri olarak homatics görüntüsü ile araların çok fark var. ) 2- Andorid Sürüm yükseltme desteğinin olması. 3- Harici uygulama yükleme desteğinin olması 4- Menü Kısa Yollarnı düzenleyebilmenin olması 5- Dolby Atmos ve DTS Ses desteğinin olması 6- Gerçek 4k Media Playerin olması 7- Google Cast (Ekran Yansıtma Özelliği) olması 8 -Harici Oyun Kolu Bağlantısının olması. 9 -Adaptör başlığının çok oluşu .( yabancı ülke prizleri de düşünülmüş ) 10- Uzaktan kumandasında rakamlarında bulunması.Kumandanın en alt sağ tarafında bulunan(roket sembollü ) düğmesinİ seçtiğiniz bir programın kısa yol olarak atayabiliyorsunuz.Kumandanın bluetooth özelliği var. 11-USB-C girişine homatics Tuneri (satın aldıktan sonra ) kullanarak uydu kanallarını izleyebiliyorsunuz. 12-eternet girişi sayesine kablo ile internete direk bağlanıyorsunuz ve kablosuz bağlanmadaki gibi kopma derdi olmuyor. 13- Android 11 sürümü ile geliyor. EKSİ YÖNLERİ = 1- FİYATININ BENZERLERİNDEN İKİ KATTAN DAHA FAZLA PAHALI OLMASI .(FİRMA BEN ALDIKTAN BİR GÜN SONRA BİRAZ FİYAT İNDİRDİ.) 2- CİHAZI KAPATTIKTAN SONRA FİŞİNİ PRİZDEN ÇEKİP KAPATTIKTAN SONRA TEKRAR TAKTIĞINIZDA CİHAZ KAPALI OLMASI GEREKİRKEN OTOMATİK AÇIK OLUYOR. (Mİ BOX BİLE YAZILIM GÜNCELLEME İLE BUNU DÜZELTTİLER .) 3- KUMANDA PLASTİĞİ ÇOK KALİTELİ DEĞİL .DÜĞMELERE TAM BASMAZSANIZ İŞLEV GÖRMÜYOR. 4- 100 MEGABİTLİK İNTERNETİ DESTEKLİYOR. 1 GİGABİTLİK DEĞİL.

Homatics Box R 4K Plus Medya Oynatıcı (4 GB / 32 GB) Temel Özellikleri​

Dahili Hafıza:

Bellek (RAM):

Azami Çözünürlük:

FPS Değeri:

60 fps

Çözünürlük Biçimi:

HDR Desteği:

Var

HDMI Standardı:

Wi-Fi Standardı:

Ethernet Hızı:

USB Versiyonu:

Bluetooth Sürümü:

Homatics Box R 4K Plus Medya Oynatıcı (4 GB / 32 GB) Temel Özellikleri​

Dahili Hafıza:

Bellek (RAM):

Azami Çözünürlük:

FPS Değeri:

60 fps

Çözünürlük Biçimi:

HDR Desteği:

Var

HDMI Standardı:

Wi-Fi Standardı:

Ethernet Hızı:

USB Versiyonu:

Bluetooth Sürümü:

Bu nedir şimdi?

Alan veya satan kişi özelliklerine bakıyor öyle alıyor bizim yazdıklarımız kullanıcı deneyimi sizde internet ne kadar ise odur bizdeki bu.

Alan veya satan kişi özelliklerine bakıyor öyle alıyor bizim yazdıklarımız kullanıcı deneyimi sizde internet ne kadar ise odur bizdeki bu.
neden sinirlendiniz öyle şeymi olur cihazın özelliği neyse o benim 50mb internetim var o zaman cihazın özelliği 50mb oluyor

Neden sinirleneyimki ben bildiğimi yazıp paylaşıyorum siz ögle algıladısanız kusura bakmayın özür dilerim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri