Homatics 4k plus Live Tv sorunu

neos11

Paylaşımcı
Konular
17
Live tv ‘de TRT 4K yayınını açtığımda iki sn sonra cihaz reset atıyor UHD yayın da sorun yaratıyor.

Homatics box 4k plus cihazı olan arkadaşlar kontrol edebilirmi?

Homaticse yazdım sorunu 5 gün içinde yanıt gelecek.

Android 14 yazılım hatası yazılım ile düzeltilebilir bizim yapabileceğimiz bir şey yok

Android 14 yazılım hatası yazılım ile düzeltilebilir bizim yapabileceğimiz bir şey yok
Güvenlik yaması eskidi beta olarak verilen yazılımda ısınma sorunu varmış testçiler bunu tespit etmişler . Live tv değil sırf genel olarak bazı kasma donma geç cevap verme gibi durumlarda var fakat 2 gb olan diğer modelide var bende onda 14 olmasına rağmen böyle aorunlar yaşamadım. Bu modeli 4gb ram wifi ve ethernet 1000 mbt diye tercih etmiştim.

Şimdi homatics cevap verdi. Güç kaynaklı olabilir diyor. Bu cihaz ilk çıktığında 1,5 amperlik adaptör veriliyordu. Ben aldığımda kutunun içinden yeni üretim serilerinde 1 amperlik küçük adaptör çıktı. Bu kadar güçlü cihazın 1 amperlik adaptör le çalışması uygun olmadıpı düşünceaiyle elimde çok kaliteli 1,5 amperlik adaptörle kullanmaya başldım. Demekki yükaek amper devrede güç koruması bileşende tetik yaptırıyor . Bunu test edeceğim.

Bendeki adaptör modeli F12L46, Live Tv de denemedim ama denediğim uygulamalarda TRT 4K da cihazda bir sorun yaşamadım.

Bende de herhangi bir sorun yok trt4k sıkıntısız açılıyor. aldıktan 1 ay sonra cihazı sitesine yazarak android14 e yükseltmistim. cihazda benim yasadigim tek sorun uydu tuner kullanınca aşırı ısınma ve kilitlenme oldu.

Bende aynı cihazdan kullanıyorum. Maalesef live TV sorunlu bende de. ,😕ilk aldığımda sürekli ana cihazı resetliyordu. Servise gönderdim. Değişim yapmışlar. Yine de sıkıntılı cihaz ilk açıldığında liste çok geç geliyor ve listeden Kanal geçişi yaparken mutlaka kapatıyor live TV. Favori oluşturdum her seferinde tüm kanallara geçiyor. İnanın hiç memnun kalmadım. Box plus cihaz gayet iyi. Yazılım gelirse belki düzelir diye düşünüyorum

Şimdi homatics cevap verdi. Güç kaynaklı olabilir diyor. Bu cihaz ilk çıktığında 1,5 amperlik adaptör veriliyordu. Ben aldığımda kutunun içinden yeni üretim serilerinde 1 amperlik küçük adaptör çıktı. Bu kadar güçlü cihazın 1 amperlik adaptör le çalışması uygun olmadıpı düşünceaiyle elimde çok kaliteli 1,5 amperlik adaptörle kullanmaya başldım. Demekki yükaek amper devrede güç koruması bileşende tetik yaptırıyor . Bunu test edeceğim.
Adaptörde, akımın yuksek olması sorun olmaz. Gerilim yuksek olursa sorun olur. Mesela, 12 Volt yerıne, 13...14 volt gibi olması sorun yaratır.

Bende aynı cihazdan kullanıyorum. Maalesef live TV sorunlu bende de. ,😕ilk aldığımda sürekli ana cihazı resetliyordu. Servise gönderdim. Değişim yapmışlar. Yine de sıkıntılı cihaz ilk açıldığında liste çok geç geliyor ve listeden Kanal geçişi yaparken mutlaka kapatıyor live TV. Favori oluşturdum her seferinde tüm kanallara geçiyor. İnanın hiç memnun kalmadım. Box plus cihaz gayet iyi. Yazılım gelirse belki düzelir diye düşünüyorum
Paylaşım için teşekkür ederim. Bence andorid 14 ile ilgili. 12 de hiç sorun yoktu.

Homatics ‘e görsel video çekip ayrıntılarıyla sorunu ilettim. Yazılımı geliştirmelerine yardımcı olur umarım.

Cevap geldi. Yayından kaynaklanıyor bitrate değerlerinde düzensizlik varsa yayının güç dengesizliği nedeniyle cihaz kendini korumaya alıyormuş. Farklı canlı tv uygulaması deneyin diyorlar. Bende siz cihaza kurabileceğim farklı live tv gibi bir apk paylaşın dedim yarın cevaplarlar.

Kendi teşhisim live tv apk 1.4 lü son android 14 sürümün de böyle hatalar ısınma oluyor. Android12 ve live tv 1.3 lü sürümünde hiç sorun yok.

Android 14 içinde live tv gömülü olduğu için silip eski sürüm vs yükleyemiyoruz.
Honatics fiyasko bana iptv kullan dedi. Sat tv apk verin bana kurabileceğim başka sat dvb sat apk varmı diye sordum hiç cevap vermedi hala.
Trt 4k izlemeyecek yeni sürüm bekleyeceğim .

Sorun yazılımsal .

Bu gün cihaza güncelleme göndermişler android 14 güvenlik yaması 1 haziran 2025 önceki 24 aralık 2024 idi. Live tv14.1. Trt4 k açıyor yine reset artık trt 4k sileceğim sürekli izlediğim önemli bir kanal değil .Homatics gerçekten çok profesyonel ve iyi niyetli her sorumuza cevap veriyor ilgileniyorlar canları sağolsun.
Asıl ana kullanımda bu yeni android 14 haziran 2025 yazılımı nasıl olacak bakalım

Geri