HLS Oynatıcı - m3u8 Akış Oynatıcı

nts02

Paylaşımcı
Konular
43
HLS Player, bir HTTP Canlı Akış istemcisi uygulayan bir krom uzantısıdır. .m3u8 HTTP oynayabilirsiniz Canlı Akış (HLS) . Oynatma için HTML5 video ve MediaSource Uzantılarına güvenir. MPEG-2 Aktarım Akışı ve AAC / MP3 akışlarını ISO BMFF (MP4) parçalarına dönüştürerek çalışır. Bu transmuxing, tarayıcıda varsa Web Worker kullanılarak eşzamansız olarak gerçekleştirilebilir. O ayrıca WWDC2016 sırasında duyurulduğu gibi HLS + fmp4'ü de destekler

Ekran Görüntüsü
Capture 20250208 020751

Ana işlev

• HTTP Canlı Akışını (HLS) Oynat
  • '.m3u8' dosyalarını oynatın
  • Tüm ücretsiz yazılımlar
  • 100'den fazla tarayıcıyı Chrome, IE, Safari vb. Destekleyin.
  • Reklam yok

HLS Player, bir HTTP Canlı Akış istemcisi uygulayan bir krom uzantısıdır. .m3u8 HTTP oynayabilirsiniz Canlı Akış (HLS) . Oynatma için HTML5 video ve MediaSource Uzantılarına güvenir. MPEG-2 Aktarım Akışı ve AAC / MP3 akışlarını ISO BMFF (MP4) parçalarına dönüştürerek çalışır. Bu transmuxing, tarayıcıda varsa Web Worker kullanılarak eşzamansız olarak gerçekleştirilebilir. O ayrıca WWDC2016 sırasında duyurulduğu gibi HLS + fmp4'ü de destekler

Ekran Görüntüsü
Ekli dosyayı görüntüle 4227

Ana işlev

• HTTP Canlı Akışını (HLS) Oynat
  • '.m3u8' dosyalarını oynatın
  • Tüm ücretsiz yazılımlar
  • 100'den fazla tarayıcıyı Chrome, IE, Safari vb. Destekleyin.
  • Reklam yok
Güzel bir eklentiye benziyor buna benzer bir m3u açabilen bir eklenti de yapılırsa çok güzel olur

Güzel bir eklentiye benziyor buna benzer bir m3u açabilen bir eklenti de yapılırsa çok güzel olur
Eklenti olmasa da web sitesi var aslında.

Bu adrese girince:

URL kısmına m3u adresini girip çalma listesini indir diyorsunuz ya da gezgin ile dosya olarak ekliyorsunuz ve sonrasında ekrana kaç adet kanal eklendiği yazısı geliyor.

Sonrasında Kaydet ve Oynat butonu görünüyor ve ona basınca ekran tarayıcı üzerinden player haline dönüyor.

Aşağı yukarı giderek kanal değiştirilebiliyor.
Soldan sağa çekerseniz tüm kanallar listeleniyor veya sağdan sola çekerseniz ses ve favorilere ekleme gibi ayarlar geliyor.

Screenshot 2025 02 08 02 45 36 22 4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76

Eklenti olmasa da web sitesi var aslında.

Bu adrese girince:

URL kısmına m3u adresini girip çalma listesini indir diyorsunuz ya da gezgin ile dosya olarak ekliyorsunuz ve sonrasında ekrana kaç adet kanal eklendiği yazısı geliyor.

Sonrasında Kaydet ve Oynat butonu görünüyor ve ona basınca ekran tarayıcı üzerinden player haline dönüyor.

Aşağı yukarı giderek kanal değiştirilebiliyor.
Soldan sağa çekerseniz tüm kanallar listeleniyor veya sağdan sola çekerseniz ses ve favorilere ekleme gibi ayarlar geliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 4231
Evet doğru burası da güzel ama ben bunun uygulamasını kullanıyorum arada zaten ben kendim için değil de başkaları için yazdım

Geri