HK1BOX Amlogic S905X3 Hata veriyor

cey_ker

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. HK1 BOX Android TV box cihazım sürekli hata veriyor. Reset attım ama yüklediyim tüm apk lar tekrardan geri geliyor. Sanırım bir yazılıma ihtiyacı var. Yardımcı olursanız sevinirim. Playstore hata veriyor. Apk 'ları kaldırsan bile tekrar fişe takıldığında geri geliyor. Ne yapmam gerekiyor?

Şu uygulama ile tarama yapın lütfen çoğu sistemsel sorunları çözüyor.

Merhaba
Bendede var. Taşınabilir Wifi özelliğini açamıyorum. Açılıyor bir kaç saniye sonra kapanıyor. Satıcı ile görüştüm çözüm üretemediler. 'a geri dönüş yaparsan sorunun çözülebilir mi?

dehakan7 Gardaş bu app ı yükledim cihaza ama sorun çözülmedi. Cihaz güncellemeyi de durdurmuş, sanırım yeni yazılım gerekiyor. Playstore sürekli hata veriyor ver 47.9.17 dir, son versiyon 47.9.18 indirdim ama bu sefer kurulum yapmadi. Cihaz resetten sonra yine eski haline geri dönüyor yani kaldirdığım apk lar hepsi geri geliyor.

Yardimci olan olursa sevinirim. Önceden teşekkürler

dehakan7 Gardaş bu app ı yükledim cihaza ama sorun çözülmedi. Cihaz güncellemeyi de durdurmuş, sanırım yeni yazılım gerekiyor. Playstore sürekli hata veriyor ver 47.9.17 dir, son versiyon 47.9.18 indirdim ama bu sefer kurulum yapmadi. Cihaz resetten sonra yine eski haline geri dönüyor yani kaldirdığım apk lar hepsi geri geliyor.

Yardimci olan olursa sevinirim. Önceden teşekkürler
Fabrika ayarlarına alabilir misin ? Android kaç ?

fabrika ayarkarina alıyorum tekrar tüm programlar geri geliyor,yani aslinda silemiyor
Youtube üzerinden araştırın hard reset olması lazım size en iyi çözüm o gözüküyor.

@cey_ker

Orjinal rom mu var üstünde. Cihaz bu ise slimbox Aosp rom tavsiye ederim. Ben kendi eski makinamda aosp rom kullanıyorum S905x3 x10 max var A95x F3'ün Slim rom'unu kullanıyorum

YAda cihazı elektirikten çıkartın. Reset atma yerine bi kürdan sokun basılı tutun elektriğe takın karşınıza abdroid'in bios'u gelecek. Oradan gerekli silmeleri yapın ve oradn fabrika ayarlarına dönün

Son düzenleme:

@cey_ker

Orjinal rom mu var üstünde. Cihaz bu ise slimbox Aosp rom tavsiye ederim. Ben kendi eski makinamda aosp rom kullanıyorum S905x3 x10 max var A95x F3'ün Slim rom'unu kullanıyorum

YAda cihazı elektirikten çıkartın. Reset atma yerine bi kürdan sokun basılı tutun elektriğe takın karşınıza abdroid'in bios'u gelecek. Oradan gerekli silmeleri yapın ve oradn fabrika ayarlarına dönün
Dediğin gibi çok kez prizden çekip android bios u geldiğinde factory reset yapiyorum silindi yaziyor ama cihazi açıyorum tekrar tüm apk lar yine geri gelmiş. Bence cihaz takılı kalmış boot da. Url için teşekkür ederim. Denemeye çalışacağım

Dediğin gibi çok kez prizden çekip android bios u geldiğinde factory reset yapiyorum silindi yaziyor ama cihazi açıyorum tekrar tüm apk lar yine geri gelmiş. Bence cihaz takılı kalmış boot da. Url için teşekkür ederim. Denemeye çalışacağım

Diğer temizlikleri yaptın mı sadece factory reset yetmiyor

Wipe cache de yaptınız mı. TTüm programlar geri gelir çünki o programlar rom'a gömülü durumda

@cey_ker

Slimboxun aynı romunu bende kullanıyorum.alpsmart as565 ile S905x3 x10 max aynı demekki.S905x3 x10 maxın kendi romunun adresi varmı.internette baktım bulamadım.

Slimboxun aynı romunu bende kullanıyorum.alpsmart as565 ile S905x3 x10 max aynı demekki.S905x3 x10 maxın kendi romunun adresi varmı.internette baktım bulamadım.
Ben A95X F3 Slim rom'u kullanıyorum. Makinanın içi benimkiyle aynı sadece kabuğu farklı.

Benim cihazın resmini ve kullandığım romun linkini ekliyorum

Cihazı ilk aldığımda rom'u hiç beğenmemiştim. Kurcaldım durdum sonra makinayı çökerttim. Azimle arayıp üreticininin çalışanının cep telefonunu buldum başının etini yedim orjinal rom'u aldım. Orjinal rom var bende. Link aşağıda

20241220 201415

Lapsetur arkadaşım çok teşekkür ederim.silimbox romda güzel ama sanki alpsmartın görüntü kalitesi daha iyiydi gibime geldi.bende alpsmarttan romu istedim ama veremeyiz dediler.iyi size x10 romunu vermişler.aslında onu alpsmarta sormak lazım ama cihazın garantisi devam ediyor adaptör sağlam ama elektrik almıyor.bende usb girişinden güçle çalıştırıyorum.rom attığımız için garanti dışı kaldımı acaba.cihazdan çok memnunum.

Lapsetur arkadaşım çok teşekkür ederim.silimbox romda güzel ama sanki alpsmartın görüntü kalitesi daha iyiydi gibime geldi.bende alpsmarttan romu istedim ama veremeyiz dediler.iyi size x10 romunu vermişler.aslında onu alpsmarta sormak lazım ama cihazın garantisi devam ediyor adaptör sağlam ama elektrik almıyor.bende usb girişinden güçle çalıştırıyorum.rom attığımız için garanti dışı kaldımı acaba.cihazdan çok memnunum.
Orjinal rom yüklerseniz kimse anlamaz fakat sizde orjinal rom yok. Harici müdeiahale derler mi derler garanti dışı yaparlar

Geri