DOGAN KARAMAN
Üye
- Konular
- 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kısa bir video çekerseniz tüm işlemleri görelim ki daha rahat yorum yapabiliriz.Cihazı yeni satın aldım. Hiçbir apk yı yüklemiyor. Hata veriyor. İnat v.b.
Sinetech drive dan indiriyorum yükle dedikden sonra bu hatayı veriyor. Yardımcı olur musunuz lütfen
Zipten çıkarıp öyle deneyin.Cihazı yeni satın aldım. Hiçbir apk yı yüklemiyor. Hata veriyor. İnat v.b.
Sinetech drive dan indiriyorum yükle dedikden sonra bu hatayı veriyor. Yardımcı olur musunuz lütfen
Kısa bir video çekerseniz tüm işlemleri görelim ki daha rahat yorum yapabiliriz.Cihazı yeni satın aldım. Hiçbir apk yı yüklemiyor. Hata veriyor. İnat v.b.
teşekkürler cx yükledim sorun çözüldü. meğerse üzerinde gelen dosya açma progamında sıkıntı varmışKısa bir video çekerseniz tüm işlemleri görelim ki daha rahat yorum yapabiliriz.
CX Dosya Gezgini kullanmanızı tavsiye ederim.