Hiremco X6 PRO MAX 128GB Android Box

legendim

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar yeni bir cihaz almayı düşünüyorum. Hiremco tavsiyeleri neticesinde araştırmaya geçtim . Yeni model olan pro max 128 gb olarak geliyor ve fiyatı 3799 tl . Sorum şu eğer arasında fazla fark yoksa fiyat performans açısından 64 gb almak daha mantıklı geldi fiyatı 2999 tl, sizce hangisi daha mantıklı . Fikirlerinizi almak isterim .

sadece tv izlerim dersen 8 yeterli. Sonuçta tv programları fazla yer kaplamıyor, yani tamamen senin ne yükleyeceğine bağlı

128 gb bir tvbox için çok fazla ve bence gereksiz. fiyatı uygunsa 64 hatta 32 gblik bir tane alabilirsiniz. hiremco konusunda kaç nesil android güncellemesi desteği verileceği muamma. ben olsam zaman zaman 3000 tl fiyatına düşen homatics box r 4k plus alırdım.

Bu cihazda type c tuner girişi yapılmalıydı. 128gb hafıza ürünleri bitirmek için yapılmış bir hamle. Bence beklenmeli yeni ürün çıkartırlar.

Alırken işlemcisine dikkat edin.Amlogic ise alın bence box kutularda bu marka en stabili tabi oyun oynarsanız ram 4gb aşağı olmasın . apk çok yuklersenizde bellek önemli.
.Isınma ve performans ve güncellemede işlemcinin yeni olmasına bağlı. Hiremco yerli markada kaliteli bir firma bence telefon veya mailde bile nextstarr kadar olmasada gibi belli bir süre destek verir.

Son düzenleme:
Film arşivi olarakta kullanabilirim diyorsanız olabilir 128 gb tercih edilebilir. Ben de X6-Pro 64 GB kullanmaktayım. Memnunum.

Film arşivi olarakta kullanabilirim diyorsanız olabilir 128 gb tercih edilebilir. Ben de X6-Pro 64 GB kullanmaktayım. Memnunum.
Ben genel olarak iptv izlemek için almayı planlıyorum. Ayrıca birkaç uygulama da yüklerim. Ozaman benim için 64 yeterli sanırım

HİREMCO'NUN YENİ CİHAZI YÜKSEK PERFORMANSLI OYUNLAR İÇİN. SİZ SADECE FİLM VE TV İÇİN KULLANACAKSANIZ BUNLAR YETERLİ. (Hiremco EVO Mini 4K Android Stick 4GB RAM 64GB, Hiremco Matador Pro PLUS 4GB RAM 32GB, Hiremco X6 PRO 4GB RAM 64GB) BEN HİREMCO KULLANICISIYIM 1,5 YILDIR KULLANIYORUM HERHANGİ BİR SIKINTISINI GÖRMEDİM ÇOK MEMNUNUM. SAYGILAR.

Ben genel olarak iptv izlemek için almayı planlıyorum. Ayrıca birkaç uygulama da yüklerim. Ozaman benim için 64 yeterli sanırım
bunun için alıyosan hiremco ben olsam almamyani o paraya oyun fılan oynamıycaksan niye lisanslı daha düz bir makıne almıyosun gördügüm kadar ile lisanslı cihaz bile değil google arayüz de yok sanırım al next4k veya mi kullan yani ben öyle yapardım

bnm cihaz arm35 8gb hafıza 2gb ram 1 senedir kullanıyorum lisanslı google arayuz ve sorunsuz kullanıyorum zaten marka ne olursa olsun bu tarz cihaz da sorun şans işi oyun için almıyosan hepsi işini görür fazla para verme bence

rami yüjksek olsa netfelix 4k hdr olsa alınır

sadece dizi film iptv gibi uygulamalar için yeterli gelecektir. Retro plus uygulamasıda büyük avantaj retro oyunları seviyorsanız Ayrıca Cihazda L1 Lisansı Var fakat Netflixte 1080p Açıyor Ona Takılmıyorsanız Problem Olmayacaktır. L1 Lisansı Olmasına Karşın Lisansız olan Cihazlar Kadar Her Türlü Konuda Esnek APk Yükleme vb. , Ayrıca Kendi Arayüzüde Gayet Başarılı Başka Bir Arayüz Kullanmanıza Gerek Kalmayacaktır.

128 gb sadece pazarlama taktiği bunun dışında hiç bir yenilik yok ben Homatics box r 4k plus kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar yeni bir cihaz almayı düşünüyorum. Hiremco tavsiyeleri neticesinde araştırmaya geçtim . Yeni model olan pro max 128 gb olarak geliyor ve fiyatı 3799 tl . Sorum şu eğer arasında fazla fark yoksa fiyat performans açısından 64 gb almak daha mantıklı geldi fiyatı 2999 tl, sizce hangisi daha mantıklı . Fikirlerinizi almak isterim .
X6 Pro Kullanıcısıyım 4/64 çok memnunum tavsiye ederim yaklaşık 1.000 TL gibi bir fark vermeye değmez diye düşünüyorum

sadece dizi film iptv gibi uygulamalar için yeterli gelecektir. Retro plus uygulamasıda büyük avantaj retro oyunları seviyorsanız Ayrıca Cihazda L1 Lisansı Var fakat Netflixte 1080p Açıyor Ona Takılmıyorsanız Problem Olmayacaktır. L1 Lisansı Olmasına Karşın Lisansız olan Cihazlar Kadar Her Türlü Konuda Esnek APk Yükleme vb. , Ayrıca Kendi Arayüzüde Gayet Başarılı Başka Bir Arayüz Kullanmanıza Gerek Kalmayacaktır
L1 LİSANSLI HİREMCO X-PRO 4GB-64GB CİHAZI KULLANMAKTAYIM ÇOK BASİT KULLANIŞLI. TAVSİYE NİTELİĞİNDEDİR. TEŞEKKÜRLER.

bunun için alıyosan hiremco ben olsam almamyani o paraya oyun fılan oynamıycaksan niye lisanslı daha düz bir makıne almıyosun gördügüm kadar ile lisanslı cihaz bile değil google arayüz de yok sanırım al next4k veya mi kullan yani ben öyle yapardım

bnm cihaz arm35 8gb hafıza 2gb ram 1 senedir kullanıyorum lisanslı google arayuz ve sorunsuz kullanıyorum zaten marka ne olursa olsun bu tarz cihaz da sorun şans işi oyun için almıyosan hepsi işini görür fazla para verme bence
L1 LİSANSLI BİR CİHAZ.SAYGILAR

L1 LİSANSLI BİR CİHAZ.SAYGILAR
hocam ben şimdi ytb da 1 video daha izledim 128 olanı bu cihaz lisanslı değil yani zaten google arayüz gelmiyor + netflix4k da desteklemiyor gözukuyor l3 lisans da olabilir benim söyledigim tam emin değilim gerçi

Konuyu görüntüleyenler

Geri