Hiremco RetroX Pro

Puan 12
Çözümler 0
@tahtakurusu
Selamlar. Programı premium ömürboyu seçeneği ile satın aldım. Merak ettiğim bir husus var: Her 50 oyun toplu indirmede önce bios indirmeyi teklif ediyor program. Açıklamada ise biosun sadece bir defa indirilmesi gerektiği yazıyor. Yani oyun gruplarında ki örneğin 350 tane oyun varsa her 50 oyunda yeniden bios indirilmeyecek, sadece 350 oyun için sadece bir defa mı bios indirilecek? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Selamlar. Programı premium ömürboyu seçeneği ile satın aldım. Merak ettiğim bir husus var: Her 50 oyun toplu indirmede önce bios indirmeyi teklif ediyor program. Açıklamada ise biosun sadece bir defa indirilmesi gerektiği yazıyor. Yani oyun gruplarında ki örneğin 350 tane oyun varsa her 50 oyunda yeniden bios indirilmeyecek, sadece 350 oyun için sadece bir defa mı bios indirilecek? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Evet dediğiniz gibi. Sonraki 50'li gruplarda bu uyarıyı dikkate almadan geçebilirsiniz.

Selamlar. Hiremco RetroX Pro hakkında kaynak olmadığından sizlerden katkı istiyorum, hakkınızı helal edin lütfen.
Bir konu kafama takıldı. Oyunların resimleri ve hakkında bilgim olmadığından, oyunları toplu olarak 50'şerli olarak toplu halde yükledim.
Bana hitap etmeyen oyunları kütüphaneden silmenin yolunu bulamadım! Bilen varsa söyleyebilir mi?

Geri