HİREMCO NİTRO X3+ atv rom yüklemek yardım edermisiniz.

rondon118

Üye
Konular
1
mrb kolay gelsin , bende HİREMCO NİTRO X3+ android box cihazım var atv rom yüklemek istiyrum, nette gezereken gördüm A95X F3 SLİM olan androd box ile yapılan aida64 testleri bendeki hiremco ile herşeyi %99,9 aynı arastırmalarımda bunu farkettim sadece isim yerleri farklı hiremco onda a95 yazıyır bşde 2019125042 gibi test-key olan yeri sadece farklı geri kalan her şeyi aynı ,ekran acılış ilk görüntülerine kadar kumanadalrı farklı. a95 icin ATV ROM buldum bu şekilde yüklesem olurmu????

Zilp olan farklı romları yükleyemezsin bu romların iso image olanlarını yükleyebilirsin .

Zip olan bu romları açarak ve zip olarak USB ye yükle box’a tak güncelleme yerinden yükle ek istediğinde yüklenmez. Deneyebilirsin.

İmage olan romlarda bir pc iki tarafı USB erkek a kablo ile PC’ye box bağlayarak yapıyorsun. Şu an uzun uzun anlatamam Google da araştırınca bulursun hatta chatgotye sor adımları vs anlatabilir

Sliomboxtv sitesine bakın orada rom var yükleme talimatları farklı a95 x3 lerin

Zilp olan farklı romları yükleyemezsin bu romların iso image olanlarını yükleyebilirsin .

Zip olan bu romları açarak ve zip olarak USB ye yükle box’a tak güncelleme yerinden yükle ek istediğinde yüklenmez. Deneyebilirsin.

İmage olan romlarda bir pc iki tarafı USB erkek a kablo ile PC’ye box bağlayarak yapıyorsun. Şu an uzun uzun anlatamam Google da araştırınca bulursun hatta chatgotye sor adımları vs anlatabilirpe

İmage olan romlarda bir pc iki tarafı USB erkek a kablo ile PC’ye box bağlayarak yapıyorsun. Şu an uzun uzun anlatamam Google da araştırınca bulursun hatta chatgotye sor adımları vs anlatabilir
iso dosyası var içlerinde peki hiremconun içine a95x slim modelin buldugum romu yüklesem calışırmı peki aida64 ile herşey ayni sorun yaratırmi

Sorun yaratması açılır cihazın işlevleri çalışmaya bilir. Hiremcı cihazın üzerindeki rom image olarak sitesinden indirebilirseniz elinizde orjinal rom image elimizde olursa hiç korkmadan yapıp olmazsa orjinal romu yüklersiniz.

Sorun yaratması açılır cihazın işlevleri çalışmaya bilir. Hiremcı cihazın üzerindeki rom image olarak sitesinden indirebilirseniz elinizde orjinal rom image elimizde olursa hiç korkmadan yapıp olmazsa orjinal romu yüklersiniz.

cok tşk ederim orjinal rom sitesinde veya başka yerlerde cok aramama rağmen bulamadım, twrp ile image yedegini alıp denerim, olmadı dediğniz
gibi tekrardan eski romu yüklerim, bu arada twrp ile rom yedegı alınabilir degilmi

cok tşk ederim orjinal rom sitesinde veya başka yerlerde cok aramama rağmen bulamadım, twrp ile image yedegini alıp denerim, olmadı dediğniz
gibi tekrardan eski romu yüklerim, bu arada twrp ile rom yedegı alınabilir degilmi
Ben almıştım ama hiç geri yüklemedim cihazinizn wifi cip markasına göre rom bakın A95 Ler bir kaç değişik marka ile çıkmış

Geri