Hiremco engelli dtv apk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

toros

Üye
Puan 9
Çözümler 0
@toros
Arkadaşlar hiremco dtv uygulaması heryerden engelli.bu uygulamayı nerden bulabilirim.kendi sitesi ve downloader dahil heryerden 403 kodu veriyor

Arkadaşlar hiremco dtv uygulaması heryerden engelli.bu uygulamayı nerden bulabilirim.kendi sitesi ve downloader dahil heryerden 403 kodu veriyor
Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyelim.Aksi taktirde konu kapanır,uyarı alabilirsiniz.

1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir. Sadece ekran görüntüsü paylaşmak, başka forumların ekran görüntüleri ile konu açmak yasaktır.

Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyelim.Aksi taktirde konu kapanır,uyarı alabilirsiniz.

1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir. Sadece ekran görüntüsü paylaşmak, başka forumların ekran görüntüleri ile konu açmak yasaktır.
İlk kez bir foruma yazı yazıyorum.nasil düzenlenir bilmiyorum.belkide düzenledim onu da bilmiyorum.48 yaşında biri için.sadece bu hiremco dtv APK nerden bulabilirim onu sormak için yazdım

Hiremco'nun kendi sunucularında veya Downloader indirme bağlantılarında alınan 403 (Forbidden) hatası, genellikle sunucu tarafındaki erişim kısıtlamalarından ya da bölgesel IP engellemelerinden kaynaklanır. Bu sorunu aşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1.Alternatif APK Kaynaklarını Kullanın:Güvenilir APK Siteleri.
Resmi sunucular engelli olduğundan, Hiremco uygulamasının güncel APK dosyasını APKPure gibi güvenilir alternatif uygulama arşivlerinden indirin.

Doğrulama: Bu adımın başarılı olduğunu, dosyanın herhangi bir 403 hatasıyla karşılaşmadan cihazınıza tam olarak indiğini görerek teyit edebilirsiniz.
2.Ağ Engellerini Kaldırmak İçin VPN veya DNS Kullanın:IP Kısıtlamasını Aşma.
Eğer indirme bağlantısının engeli IP adresinize veya bölgesel filtrelere dayanıyorsa, cihazınızda aktif bir VPN kullanarak ya da ağ ayarlarınızdan DNS değiştirerek resmi bağlantıyı tekrar test edin.

Doğrulama: Bu adımın başarılı olduğunu, tarayıcıda veya Downloader uygulamasında ilgili adresin 403 hatası vermeden açıldığını görerek teyit edebilirsiniz.
3.Uygulama Kurulumunu Gerçekleştirin:APK Yükleme.
İndirilen APK dosyasını Android TV veya TV Box cihazınızda çalıştırarak kurulumu tamamlayın.

Doğrulama: Bu adımın başarılı olduğunu, uygulamanın ana menüdeki uygulama listesinde göründüğünü ve hatasız açıldığını görerek teyit edebilirsiniz.

Merhaba altta paylaştığım linkten indirebilirsiniz.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Geri