Hiremco cihazı olanlar

bende saçmalaya başladı alet

Güncel sorunsuz apk linki var mıdır acaba hocam ?
Benim hiremco içinden buldum terminal ile pull ettim. bende uygulama zaten aktif düzgündü. düzgün pull ettiyse bu da çalışıyordur. nasıl atabilirim sana bu apk yı ?

bir yere upload ettim. 1 hafta süresi var. sonra sileceklermiş.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
GAME/OYUN DOSYASI YEDEK LİNKİ:

RETROPLUS APK YEDEK LİNKİ:

Akşam eve gidince bir deneyeceğim ama muhtemelen Lisans Anahtarı isteyecektir hocam. Sizin cihaz hiremco olduğu için istemez. Farklı bir emulatorde denerim en kötü ihtimal.

Arkadaşlar markette ücretsiz emulator var zaten illa hiremco'nun uygulamasına ihtiyacınız yok. Ben internet archive sitesinden oyun arşivini indirdim marketten de Lemuroid uygulamasını kurdum, sorunsuz çalışıyor.

GAME/OYUN DOSYASI YEDEK LİNKİ:

RETROPLUS APK YEDEK LİNKİ:

Akşam eve gidince bir deneyeceğim ama muhtemelen Lisans Anahtarı isteyecektir hocam. Sizin cihaz hiremco olduğu için istemez. Farklı bir emulatorde denerim en kötü ihtimal.
Valla hocam elimden geleni yaptım. Sitesinin her köşesine baktım yok uygulamalar.
Hiremco tüm linkleri kaldırmış siteden. Doğru düzgün cihazda koymamış zaten sitesine. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. Sordum düzgünce başka ürünler gelecekmi ya da güncellenmiş cihazlar, şimdilik bunlar var sadece diyip geçiştirdiler. Bende belki bir umut bu şekilde cihazdan çekip apk yı sana gönderdim. İşe yarar diye bir iddiam yok ama umarım inşallah işine yarar.

Arkadaşlar markette ücretsiz emulator var zaten illa hiremco'nun uygulamasına ihtiyacınız yok. Ben internet archive sitesinden oyun arşivini indirdim marketten de Lemuroid uygulamasını kurdum, sorunsuz çalışıyor.
İndirmiş olduğunuz archive linkini atabilir misiniz rica etsem ? Birde flash-belleğe atsak dosyaları flash bellek üzerinden oynayabilir miyiz ? Hiremco uygulamasını istememizin sebebi dahili olarak telefonu gamepad olarak kullanabiliyoruz bu uygulamada öyle bir özellik var mı test edebildiniz mi acaba ?

Burada farklı paketler de var. Ben 6 gb'lık paket indirmiştim yüzlerce oyun var içinde.
Telefondan gamepad özelliğini bilmiyorum eve geçince denerim.

Geri