Hiremco cihazı olanlar

Lapsetur

Paylaşımcı
Konular
37
Alıntı:
Hiremco cihazlarda olan retro oyun uygulaması diğer cihazların bir çoğunda çalışıyor.

Ben denemedim. Akşam evde denerim.

Epey büyük bi dosya galiba 10gb oldu halen iniyor

Rar dosyasının içindekileri tek seferde çıkartmayın. Parçalı parçalı çıkartın flash belleğe

Son düzenleme:
Evet kimin android box a sığar bu :)

Birde bunu kurmak ( ) lazımmış. Oyunları çalıştıran program

game_img.rar dosyasının içindekileri de bi flash belleğe atmak lazım en az 64GB lik. Bunun içinde oyunlar var

Son düzenleme:
Birde bunu kurmak ( Link vereceğim ) lazımmış. Oyunları çalıştıran program

game_img.rar dosyasının içindekileri de bi flash belleğe atmak lazım en az 64GB lik. Bunun içinde oyunlar var
Eksiksiz güzel bir anlatım olursa benim gibi retro beğenen arkadaşlar faydalanır :)

Eksiksiz güzel bir anlatım olursa benim gibi retro beğenen arkadaşlar faydalanır :)

Bende tam çözemedim. Akşam evdeki box'a kurum deneyeceğim olmadı bilgisayarda WSA war ona kurup denerim.

Anladığım kadarıyla rar'lı dosyanın içinde oyunlar var. Link vereceğim programda emulatör. Eğer beceremezsem başka emulatörler ile oyunları çalıştırmayı denerim.

Emulatör linkli :

Olmaz ise bunu deneyin :

Flash belleği NFTS olarak biçimlendirip öyle atın oyunları içine.

Rar dosyasının içindekileri tek seferde çıkartmayın. Parçalı parçalı çıkartın flash belleğe

Flash belleği cihaza takın uygulamayı çalıştırın oyunları otomatik taratın. Gerekli izinleri programa verin.

Edindiğim bilgiler bunlar.

Bende tam çözemedim. Akşam evdeki box'a kurum deneyeceğim olmadı bilgisayarda WSA war ona kurup denerim.

Anladığım kadarıyla rar'lı dosyanın içinde oyunlar var. Link vereceğim programda emulatör. Eğer beceremezsem başka emulatörler ile oyunları çalıştırmayı denerim.
Tamam güzel haberlerini bekliyoruz @Lapsetur

Alıntı:
Hiremco cihazlarda olan retro oyun uygulaması diğer cihazların bir çoğunda çalışıyor.

Ben denemedim. Akşam evde denerim.

Epey büyük bi dosya galiba 10gb oldu halen iniyor

Hiremco derken bir çok cihazı var. Retro oyunlar için X6 pro ve matrix cihazı var

Geri