Hiremco cihazı olanlar

Lapsetur

Paylaşımcı
Puan 63
Çözümler 0
@Lapsetur
Alıntı:
Hiremco cihazlarda olan retro oyun uygulaması diğer cihazların bir çoğunda çalışıyor.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ben denemedim. Akşam evde denerim.

Epey büyük bi dosya galiba 10gb oldu halen iniyor

Rar dosyasının içindekileri tek seferde çıkartmayın. Parçalı parçalı çıkartın flash belleğe

Son düzenleme:
Evet kimin android box a sığar bu :)

Birde bunu kurmak (
) lazımmış. Oyunları çalıştıran program

game_img.rar dosyasının içindekileri de bi flash belleğe atmak lazım en az 64GB lik. Bunun içinde oyunlar var

Son düzenleme:
34 gb kim kaybetmiş box da biz bulalım 2 super mario tekken için :D
o işi kökten çözdüm ben. Nintendo 3ds mevcut 32 gb hafıza kartı full gözüm gibi bakıyorum valla. şimdi de psp bakıyorum geleceğe yatırım olarak ;)

Birde bunu kurmak ( Link vereceğim ) lazımmış. Oyunları çalıştıran program

game_img.rar dosyasının içindekileri de bi flash belleğe atmak lazım en az 64GB lik. Bunun içinde oyunlar var
Eksiksiz güzel bir anlatım olursa benim gibi retro beğenen arkadaşlar faydalanır :)

Eksiksiz güzel bir anlatım olursa benim gibi retro beğenen arkadaşlar faydalanır :)

Bende tam çözemedim. Akşam evdeki box'a kurum deneyeceğim olmadı bilgisayarda WSA war ona kurup denerim.

Anladığım kadarıyla rar'lı dosyanın içinde oyunlar var. Link vereceğim programda emulatör. Eğer beceremezsem başka emulatörler ile oyunları çalıştırmayı denerim.

Emulatör linkli :

Olmaz ise bunu deneyin :

Flash belleği NFTS olarak biçimlendirip öyle atın oyunları içine.

Rar dosyasının içindekileri tek seferde çıkartmayın. Parçalı parçalı çıkartın flash belleğe

Flash belleği cihaza takın uygulamayı çalıştırın oyunları otomatik taratın. Gerekli izinleri programa verin.

Edindiğim bilgiler bunlar.

Bende tam çözemedim. Akşam evdeki box'a kurum deneyeceğim olmadı bilgisayarda WSA war ona kurup denerim.

Anladığım kadarıyla rar'lı dosyanın içinde oyunlar var. Link vereceğim programda emulatör. Eğer beceremezsem başka emulatörler ile oyunları çalıştırmayı denerim.
Tamam güzel haberlerini bekliyoruz @Lapsetur

Alıntı:
Hiremco cihazlarda olan retro oyun uygulaması diğer cihazların bir çoğunda çalışıyor.

Ben denemedim. Akşam evde denerim.

Epey büyük bi dosya galiba 10gb oldu halen iniyor

Hiremco derken bir çok cihazı var. Retro oyunlar için X6 pro ve matrix cihazı var

Emulatör linkli :

Olmaz ise bunu deneyin :

Flash belleği NFTS olarak biçimlendirip öyle atın oyunları içine.

Flash belleği cihaza takın uygulamayı çalıştırın oyunları otomatik taratın. Gerekli izinleri programa verin.

Edindiğim bilgiler bunlar.
Mega linklerindeki dosyalar silinmiş, elinde olan varsa tekrar yükleyebilir mi?

Link silinmiş arkadaşlar elinde olan var mı ?

2018 de almıştım Hiremco Enjoy+plus 4gb ram 64 rom oyun oynamıyorum hiç uygulama apk için

bende ana sayfadaki bazı apklar resimsiz oldu projectvideki ana sayfaya getti yeniden başatınca düzeliyo geri geliyo da öncede oldu 2 ay sonra düzelmişti simdi 2 ay geçti ses yok anlayan varmı hiremcoyu aradım format at diyo 3 ugulama için format atmim

bende ana sayfadaki bazı apklar resimsiz oldu projectvideki ana sayfaya getti yeniden başatınca düzeliyo geri geliyo da öncede oldu 2 ay sonra düzelmişti simdi 2 ay geçti ses yok anlayan varmı hiremcoyu aradım format at diyo 3 ugulama için format atmim
Modlu mu orjinal mi kullanıyorsunuz. Mod'lu ise projetivity ayarlarından yedek alın sonra projectivityi kaldırın play storeden tekrar kurun yedeği yükleyin ayarlarınız geri gelsin. Atv launcher kaldırılmış veya devre dışıysa bu işlemi yapmayın. Önce atv launcherı aktif hale getirin

Geri